venti134 Femtopat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #11 Hyuuga Neji dedi: Daha iyi olduğu kanısına nereden vardınız? Prime daha iyi ama neyse Genişletmek için tıkla... Ses kalitesinden aldım Prime'ı ama sonradan iade ettim HyperX'den menunum bak rahatlık Prime da ama kankam ses kalitesi FPS için daha önemli
Hyuuga Neji dedi: Daha iyi olduğu kanısına nereden vardınız? Prime daha iyi ama neyse Genişletmek için tıkla... Ses kalitesinden aldım Prime'ı ama sonradan iade ettim HyperX'den menunum bak rahatlık Prime da ama kankam ses kalitesi FPS için daha önemli
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #12 venti134 dedi: Ses kalitesinden aldım Prime'ı ama sonradan iade ettim HyperX'den menunum bak rahatlık Prime da ama kankam ses kalitesi FPS için daha önemli Genişletmek için tıkla... Ses kartı bile almadınız ki daha. EQ ayarı bile yapmamışsınızdır.
venti134 dedi: Ses kalitesinden aldım Prime'ı ama sonradan iade ettim HyperX'den menunum bak rahatlık Prime da ama kankam ses kalitesi FPS için daha önemli Genişletmek için tıkla... Ses kartı bile almadınız ki daha. EQ ayarı bile yapmamışsınızdır.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 18 Eylül 2023 #13 Hyuuga Neji dedi: Ses kartı bile almadınız ki daha. EQ ayarı bile yapmamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Bir Cloud 2 kullanıcısı olarak bu kadar Cloud 2 önermeyen birini görmedim
Hyuuga Neji dedi: Ses kartı bile almadınız ki daha. EQ ayarı bile yapmamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Bir Cloud 2 kullanıcısı olarak bu kadar Cloud 2 önermeyen birini görmedim
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #14 emirhannk dedi: Bir Cloud 2 kullanıcısı olarak bu kadar Cloud 2 önermeyen birini görmedim Genişletmek için tıkla... Prime daha iyi olduğu için öneriyorum. 1300 TL'ye aldım ben. Güzel ama Prime kadar değil.
emirhannk dedi: Bir Cloud 2 kullanıcısı olarak bu kadar Cloud 2 önermeyen birini görmedim Genişletmek için tıkla... Prime daha iyi olduğu için öneriyorum. 1300 TL'ye aldım ben. Güzel ama Prime kadar değil.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 18 Eylül 2023 #15 Hyuuga Neji dedi: Prime daha iyi olduğu için öneriyorum. 1300 TL'ye aldım ben. Güzel ama Prime kadar değil. Genişletmek için tıkla... Aga güzeldirde FPS oyunlarında işler değişiyor.
Hyuuga Neji dedi: Prime daha iyi olduğu için öneriyorum. 1300 TL'ye aldım ben. Güzel ama Prime kadar değil. Genişletmek için tıkla... Aga güzeldirde FPS oyunlarında işler değişiyor.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #16 emirhannk dedi: Aga güzeldirde FPS oyunlarında işler değişiyor. Genişletmek için tıkla... CS'de yaklaşık 2000 saatim var. Başka oyun nadir oynuyorum zaten. Cloud 2 sarıyor ama Prime harbi sağlam bir şey.
emirhannk dedi: Aga güzeldirde FPS oyunlarında işler değişiyor. Genişletmek için tıkla... CS'de yaklaşık 2000 saatim var. Başka oyun nadir oynuyorum zaten. Cloud 2 sarıyor ama Prime harbi sağlam bir şey.