Yaklaşık iki aydır kulaklıklara bakıyorum. Fakat hiçbir kulaklık içime sinmiyor. Kulaklıkların kalitesi kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor ve karar veremiyorum. Yaklaşık 750 TLl'lik bir bütçem var ve SS Arctis Pro düşünüyorum. Amazon'da çok uygun bir fiyata satılıyor. Bunlar dışında CS:GO gibi FPS oyunlarında işime yarayacak kulaklıklar arıyorum. Her türlü öneriye açığım. Eklemeyi unuttum da kulaklık olabildiğince sağlam ve rahat olabilirse sevinirim. Mikrofona gelirsek sesimi temiz versin ve arkadaki sesleri almasın yeter.
Mikeofon için birşey söyliyemem dahili mikrofonlar iyi olsalar bile ayrı mikrafonlar daha iyi oluyor önerme sebebim ses kalitesi çok güzel bir kulaklık kendini oyunun tam içinde sanıyorsun bir dene vatanda falan bulursan
Mikeofon için birşey söyliyemem dahili mikrofonlar iyi olsalar bile ayrı mikrafonlar daha iyi oluyor önerme sebebim ses kalitesi çok güzel bir kulaklık kendini oyunun tam içinde sanıyorsun bir dene vatanda falan bulursan
SS Artic serisinde baya güzel kulaklıklar çıkardı piyasaya bizzat test etmedim ama kullanıco yorumları ve izlediğim incelemlere göre baya kaliteli bir kulaklık
Ekran Kartı, Monitör, Oyuncu Donanımları, Mining Donanımları, Kitap, Kulaklık binlerce çeşit ürün için kargo ve gümrük dahil fiyatını Amazon Üzerinde ParamAz ile karşılaştırın, en ucuzunu alın.
Ekran Kartı, Monitör, Oyuncu Donanımları, Mining Donanımları, Kitap, Kulaklık binlerce çeşit ürün için kargo ve gümrük dahil fiyatını Amazon Üzerinde ParamAz ile karşılaştırın, en ucuzunu alın.