Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar CS:GO'da arkadaşlarım oyun içi konuşmamda sesimin kesik-kesik geldiğini söylüyor. Ne denediysem olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar CS:GO'da arkadaşlarım oyun içi konuşmamda sesimin kesik-kesik geldiğini söylüyor. Ne denediysem olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 7 Şubat 2019 #2 Dangdro dedi: Arkadaşlar CS:GO'da arkadaşlarım oyun içi konuşmamda sesimin kesik-kesik geldiğini söylüyor. Ne denediysem olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Discord ya da TeamSpeak tarzı programları kullanırken bu sorun oluyor mu ?
Dangdro dedi: Arkadaşlar CS:GO'da arkadaşlarım oyun içi konuşmamda sesimin kesik-kesik geldiğini söylüyor. Ne denediysem olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Discord ya da TeamSpeak tarzı programları kullanırken bu sorun oluyor mu ?
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Şubat 2019 #3 Kulaklığım Discord Seritfikalı. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Daha doğrusu kimse sesin kesik kesik geliyor demedi. Bir daha deneyip yazabilirim. poyraz_42 dedi: Discord ya da TeamSpeak tarzı programları kullanırken bu sorun oluyor mu ? Genişletmek için tıkla...
Kulaklığım Discord Seritfikalı. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Daha doğrusu kimse sesin kesik kesik geliyor demedi. Bir daha deneyip yazabilirim. poyraz_42 dedi: Discord ya da TeamSpeak tarzı programları kullanırken bu sorun oluyor mu ? Genişletmek için tıkla...
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 7 Şubat 2019 #4 Dangdro dedi: Kulaklığım Discord Seritfikalı. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Daha doğrusu kimse sesin kesik kesik geliyor demedi. Bir daha deneyip yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Oyun ile alakalı olabilir o zaman ayarlarını bir kontrol etmenizi öneririm.
Dangdro dedi: Kulaklığım Discord Seritfikalı. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Daha doğrusu kimse sesin kesik kesik geliyor demedi. Bir daha deneyip yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Oyun ile alakalı olabilir o zaman ayarlarını bir kontrol etmenizi öneririm.
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Şubat 2019 #5 Şu şekilde; Arkadaşlar sorunum devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleme: 20 Mart 2019
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Mart 2019 #6 Konu düzenlendi