SteelSeries Arctis Pro + gamedac PUBG için ayar tavsiyesi

Hayırlı olsun güle güle kullanın, bende ilk uygulama yüklemeden denedim sesi denemek için ve çok düşük geldi uygulamayı yükledim sonar'dan hazır ses profillerinde denemediğim kalmadı manuel ekolayzer yaptım yine de ses artışı ses kalitesi artmadı, hatta sonar'dan gain'i 12'ye falan çektim artık ama oyunun orjinal sesini bozduğu için, doğa sesini rüzgar sesini aşırı yükselttiği için yarıya düşürdüm tiz 5.0 volice 5.0 gain 6 smart volüm yarıda ama ne yaptımsa tatmin olamadım ve en sonunda garantiye gönderdim. 3 gün oldu vatandan aldım

hocam selam, garantiden döndü mü cihaz?

Düzeldimi peki hocam nası oldu
Önceki kulaklıkta 360 sanal ses işareti çıkmıyordu ve ses de patlamalar oluyordu bunlar düzeldi en azından düzelmeyen şey pubg oynuyorum ayak seslerini net alamıyorum ayak ses seviyesi, yön tayini çok iyi, yakınlardaki çatışma sesleri sanki yanımda çatışma var gibi, adamların nerden çıkacağını, kaçıncı katta koşturduğunu falan iyi tahmin ediyorsun. Ekolayzer yaptım silah patlamaları kulağını deler gibi oluyor ama adım seslerini bir türlü patır patır böyle gür bi ses yapamadım malesef belki bir gün bulurum ayarını. Hikayeli oyun oynadığımda ise ekolayzerı o oyuna göre değiştirdim ses yüksekliği çok geliyor kısmak zorunda kalıyorsun oyundaki gerilim sebebiyle kulaklığın bası insanı oyunun içine sürüklüyor resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…