SteelSeries Arctis Pro hi-res RGB vs Sennheiser Game Zero

Şöyle söyleyeyim, yayın yapacağım için estetik gözükmesini istiyorum bir yandan ama tabi dediğiniz gibi performans daha önemli. Kurumsal bir yerden indirim yakalamıştım.GSP 350'Yİ 700'den, GSP 300'ü 500'e bulmuştum ve hiç azımsanacak fiyat değil süper bir indirim. Game Zero orada 1200TL ama harici ses kartı gerektirdiği için bana daha pahalıya mâl olabilir.

Emin olun pişman olmazsınız. Koskoca Mithrain bile Game Zero kullanıyordu. Hem de webcam açtığı zamanlarda. Kimse bu kulaklığın tipi de ne kötüymüş demez. Bu adam Game Zero alabilecek kadar sesden anlıyor der bence. Ses kartı işine gelince 700TL gibi bir fiyata Asus Xonar 7.1 bulabilirseniz onu alın yanına bir de. Fıstık gibi olur o zaman işte.

Şahsen kullanmadım ikisini de ama Cloud Alpha S'in, Cloud Alpha'dan daha kötü olduğuna dair birkaç yorum okudum, Sennheiser güzel olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam 2014 çıkışlı güncel bir seçenek bence daha iyi olabilir.

Bu da örneği...

Dosya Ekleri

• 28b30a43650c00e-30.jpg
    161,2 KB · Görüntüleme: 46
Şahsen Sennheiser düşünüyor olsam ve bütçe el veriyorsa güncel olan PC38X'i tercih ederdim. Sennheiser kaliteli ürünler üretiyor lafım yok ama bence tasarımları berbat ve Gaming ürünleri Epos'a yaptırmaya başladığından beri aldıkları şikayetler artmış.

Ses kartını da alabilirim bütçem var ama tipini pek beğenmediğim için içime sindiremedim. Bir de eski kulaklık değil mi sizce? Daha güncel Sennheiser ürünler olabilir diye düşünüyorum.
Onu Türkiye'de satan bir yer bulamadığım için es geçmiştim.

Bulunabilir dediğim gibi. Sizin seçiminiz. Benden bu kadar maalesef.

Bulunabilir dediğim gibi. Sizin seçiminiz. Benden bu kadar maalesef.
Teşekkür ederim. Bir de eğer ses kartı alırsam aslında bütçemi zorlamış olacağım. Alır mıyım alırım ama biraz zorlanırım tabi. Seçeneklere biraz daha göz atayım ama sanırım SS'yi eledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…