Yeni bir kulaklık almaya karar verdim. Biraz araştırma yaptım ama araştırma yapınca kafam çok daha fazla karıştı. Hepsinde çok fazla özellik var ve hangisi daha iyi çözemedim. Önceliğim oyunlar yani 7.1 olması gerekiyor. Ama genel olarak da oyun dışında sürekli müzik dinleyen bir insanım. O yüzden müzik kaliteside iyi olmalı. Bir de telefonda da kullanmak istiyorum. O yüzden kablosuz olması beni çok rahat ettirir. Biraz araştıma ile "SteelSeries Arctis Pro Wireless" bunu buldum 10.000 TL civarında görünüyor sitelerde ama kalitesi nasıl bilmiyorum.
Elimdeki bilgisayarda Dolby Access yazılımı var ve profiller arasında geçişte ses kalitesi çok fark ediyor. O yüzden bu yazılıımıda kullanmak istiyorum ama galiba SteelSeries bu tip yazılımları desteklemiyor. Önceki kulaklığım SteelSeries Arctis Nova 1 Wireless'dı ve o yazılımda çalışmıyordu Dolby Access. O yüzden kararsız kaldım. Logitech'de baktım ama çok anlamadım onların özellikleri. Sizce "SteelSeries Arctis Pro Wireless" iyi bir tercih mi ya da 10.000 TL bandında daha iyi ses kalitesi olan kulaklık var mı?