Merhaba, öncellikle birkaç gün önce SteelSeries Arctis Pro Wireless satın aldım bugün elime ulaştı. Kulaklığı 2-3 saat test ettim dip ses problemi var galiba. Birkaç ayar gördüm yaptım fakat sonuç değişmedi. Çözümü var mı? Yoksa iade mi oluşturayım?
Merhaba, öncellikle birkaç gün önce SteelSeries Arctis Pro Wireless satın aldım bugün elime ulaştı. Kulaklığı 2-3 saat test ettim dip ses problemi var galiba. Birkaç ayar gördüm yaptım fakat sonuç değişmedi. Çözümü var mı? Yoksa iade mi oluşturayım?
Hiç 7-8k gibi yüksek bütçede gaming kulaklık kullanmadım o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. Yine de okadar bütçem olsa ya Steelseries'ın farklı bir kulaklığına yönelirdim yada Logitech de o fiyat bandındaki oyuncu kulaklığını tercih ederdim.
Hiç 7-8k gibi yüksek bütçede Gaming kulaklık kullanmadım o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. Yine de o kadar bütçem olsa ya SteelSeries'ın farklı bir kulaklığına yönelirdim ya da Logitech de o fiyat bandındaki oyuncu kulaklığını tercih ederdim.
Altıda olabilir iyi olsun yeter dip ses olmasın önceki kulaklığım Corsair Void RGB Elite üst tarafı kırıldı kronikmiş. Hep bana denk geliyor zaten iade olursa biraz daha beklerim olmazsa da yapacak bir şey yok kullanacağız artık.
Altıda olabilir iyi olsun yeter dip ses olmasın önceki kulaklığım Corsair Void RGB Elite üst tarafı kırıldı kronikmiş. Hep bana denk geliyor zaten iade olursa biraz daha beklerim olmazsa da yapacak bir şey yok kullanacağız artık.