SteelSeries Arctis Pro Wireless nasıl?

460msMustafa

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi. Arctis Pro Wireless'ın mikrofonu ve sesi beni tatmin eder mi? Arctis 1 kabloludan geçiş yapacağım.

Başlıkta yazdığım gibi. Arctis Pro Wireless'ın mikrofonu ve sesi beni tatmin eder mi? Arctis 1 kabloludan geçiş yapacağım.
Guzeldir hocam. Ama butceniz sinirliysa bence Arctis 9 alip ihtiyaciniz olan baska seylerde alabilirsiniz. A9 kullaniyorum gayet memnunum. Oyun oynarken ses kaciyormiyorsunuz. Arctis Pro Wireless guzel ama o parayi vermeye "bence" gerek yok.

Guzeldir hocam. Ama butceniz sinirliysa bence Arctis 9 alip ihtiyaciniz olan baska seylerde alabilirsiniz. A9 kullanıyorum gayet memnunum. Oyun oynarken ses kaciyormiyorsunuz. Arctis Pro Wireless guzel ama o parayi vermeye "bence" gerek yok.

Zaten Arctis 9 ve Pro arasında kalmıştım ama Pro daha iyi gibi gözüktü epeyde karşılaştırdığımda. Bütçeden kısmayacağım şu an Arctis 1 kablolu kullanıyorum ve ömürlük olduğu için bir kez alacağım tam alayım diye düşünüyorum. Hem de Arctis serisine kullandığım ve deneyimlediğim için mikrofon ve ses kalitesi bakımından güveniyorum. Emin olamadım.

Çok gereksiz. HS80 Wireless daha iyi bir kulaklık, üstüne daha uygun. İncelemelerine bir bak derim.

Hocam fiyat önemli değil ucuz olsun diye kaliteden ödün vermek istemiyorum ülkenin hali ortada ne alsam yatırım oluyor zaten o yüzden problem değil fiyatı, ömürlük kullanacağım. Tavsiye ettiğiniz kulaklığın mikrofonu nasıl peki? Edit: Önerdiğiniz kulaklığa baktım ve karşılaştırma yapıyordum ve fark ettim ki önerdiğiniz kulaklıkta Bluetooth özelliği yok diğer yönlerden de eksileri var fakat bu en büyük eksilerinden. Telefonda da kullanacağım için benim taleplerime uymayan bir ürün.

Son düzenleme:

Telefonda kullanacaksanız yapacak bir şey yok. Ama Arctis Pro Wireless'den daha kaliteli bir ürün bunu bilmelisiniz, mikrofon olarak kat kat daha iyi zaten.

Arctis Pro W guzeldir hocam, alabilirsiniz.

Telefonda kullanacaksanız yapacak bir şey yok. Ama Arctis Pro Wireless'den daha kaliteli bir ürün bunu bilmelisiniz, mikrofon olarak kat kat daha iyi zaten.

Zaten daha kaliteli olma ihtimaline karşı açmıştım konuyu ama dediğim gibi telefonda da kullanacağım için buletoothlu bir öneriniz varsa inceleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…