O orcun299 Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 24 9 Kasım 2019 #1 Corsair HS35'in mikrofon kalitesi beni biraz düşündürdü onun dışında bir eksisini görmedim. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
Corsair HS35'in mikrofon kalitesi beni biraz düşündürdü onun dışında bir eksisini görmedim. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 9 Kasım 2019 #2 Bütçe yetiyorsa HS50 almak daha iyi olur. Kulaklık & Mikrofon Modelleri ve Fiyatları - n11.com Kulaklık & Mikrofon ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Kulaklık & Mikrofon modelleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Bütçe yetiyorsa HS50 almak daha iyi olur. Kulaklık & Mikrofon Modelleri ve Fiyatları - n11.com Kulaklık & Mikrofon ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Kulaklık & Mikrofon modelleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
O orcun299 Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 24 9 Kasım 2019 #3 Sylveon dedi: Bütçe yetiyorsa HS50 almak daha iyi olur. Kulaklık & Mikrofon Modelleri ve Fiyatları - n11.com Kulaklık & Mikrofon ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Kulaklık & Mikrofon modelleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Deri pedli olduğu için ondan vazgeçtim
Sylveon dedi: Bütçe yetiyorsa HS50 almak daha iyi olur. Kulaklık & Mikrofon Modelleri ve Fiyatları - n11.com Kulaklık & Mikrofon ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Kulaklık & Mikrofon modelleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Deri pedli olduğu için ondan vazgeçtim
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 9 Kasım 2019 #4 Deri pedli ama daha iyi bir kulaklık.