Steelseries Arctis Raw vs. Corsair HS50

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu iki kulaklıktan birini alacağım ama kararsız kaldım ikisi de kaliteli kulaklıklar. Kararsız kaldığım için size danışmak istedim. Gerçekten bu iki kulaklık hakkında bilgisi olanlar yardım ederse çok mutlu olurum.

1. Corsair HS50 Stereo

2. Steelseries Arctis Raw

Karar verirken hangisi oyun için daha uygun onu göz önünde tutacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben 300 TL bandında bir bütçede Steelseries almazdım çünkü geçmiş senelerde almış olduğum Steelseries Siberia kulaklığım aldıktan bir kaç ay sonra bozuldu kullandıkları malzeme kalitesizdi deri kısımları soyulmaya başlamıştı ve kablosu da örgü kaplama olmadığından dayanıksızdı.

Şahsen ben 300 TL bandında bir bütçede Steelseries almazdım çünkü geçmiş senelerde almış olduğum Steelseries Siberia kulaklığım aldıktan bir kaç ay sonra bozuldu kullandıkları malzeme kalitesizdi deri kısımları soyulmaya başlamıştı ve kablosu da örgü kaplama olmadığından dayanıksızdı.
Benim şuan ki kulaklığım siberia 200 aldığıma çok olmasa da pişman oldum mikrofonu bozuk geldi sonra iade almadılar 8 ay sonra kafa bandı koptu girişleri bozuldu cızırtı yapıyor şuan kulaklığın tek çalışan yeri hoparlörleri tek memnun olduğum yeri de orası oyunlarda ses kasmama yarıyor
SteelSeries Arctis Raw, SteelSeries Arctis 3'ün altındadır.
Eğer SteelSeries Arctis Raw alacaksanız onun yerine biraz daha para verip SteelSeries Arctis 3 almanızı tavsiye ederim.
Bundan dolayı Corsair HS50.
Corsair'in özellikleri daha mı iyi Steelseries olana göre

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı