warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Merhaba, 2. el 400TL'ye temiz SteelSeries Arctis1 buldum. Almayı düşünüyorum fakat ses kartımla nasıl olur bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100&REV_1007 Dosya Ekleri 1675342372313.png 5,1 KB · Görüntüleme: 145
Merhaba, 2. el 400TL'ye temiz SteelSeries Arctis1 buldum. Almayı düşünüyorum fakat ses kartımla nasıl olur bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100&REV_1007
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 304 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 Olur gibi ancak garantiye alma açısından deneyebilirsiniz genelde bu tarz sürücüler zor bulunuyor.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.082 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 2 Şubat 2023 #3 warrior2 dedi: Merhaba, 2. el 400TL'ye temiz SteelSeries Arctis1 buldum. Almayı düşünüyorum fakat ses kartımla nasıl olur bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100&REV_1007 Genişletmek için tıkla... Uyar hocam neden uymasın.
warrior2 dedi: Merhaba, 2. el 400TL'ye temiz SteelSeries Arctis1 buldum. Almayı düşünüyorum fakat ses kartımla nasıl olur bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100&REV_1007 Genişletmek için tıkla... Uyar hocam neden uymasın.
warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 Zafer oğuz dedi: Uyar hocam neden uymasın. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 7.1 yok bu kulaklıkta. Rekabetçi oyunlarda güzel ses kasmak istiyorum kasabilir miyim? Bumblebeeee dedi: Olur gibi ancak garantiye alma açısından deneyebilirsiniz genelde bu tarz sürücüler zor bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Param güvende ile alacağım hocam sorun çıkarsa iade ederim.
Zafer oğuz dedi: Uyar hocam neden uymasın. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 7.1 yok bu kulaklıkta. Rekabetçi oyunlarda güzel ses kasmak istiyorum kasabilir miyim? Bumblebeeee dedi: Olur gibi ancak garantiye alma açısından deneyebilirsiniz genelde bu tarz sürücüler zor bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Param güvende ile alacağım hocam sorun çıkarsa iade ederim.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 304 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 warrior2 dedi: Bildiğim kadarıyla 7.1 yok bu kulaklıkta. Rekabetçi oyunlarda güzel ses kasmak istiyorum kasabilir miyim? Param Güvende ile alacağım hocam sorun çıkarsa iade ederim. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacı oyunsa daha iyi kulaklıklarada yönelebilirsiniz.
warrior2 dedi: Bildiğim kadarıyla 7.1 yok bu kulaklıkta. Rekabetçi oyunlarda güzel ses kasmak istiyorum kasabilir miyim? Param Güvende ile alacağım hocam sorun çıkarsa iade ederim. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacı oyunsa daha iyi kulaklıklarada yönelebilirsiniz.
warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 Bumblebeeee dedi: Kullanım amacı oyunsa daha iyi kulaklıklarada yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, çok iyi ses kasmak istiyorum. Öneriniz nedir? 2. El alabilirim.
Bumblebeeee dedi: Kullanım amacı oyunsa daha iyi kulaklıklarada yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, çok iyi ses kasmak istiyorum. Öneriniz nedir? 2. El alabilirim.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 304 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 warrior2 dedi: Hocam, çok iyi ses kasmak istiyorum. Öneriniz nedir? 2. el alabilirim. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud ll alabilirsiniz biraz daha para birktirip uygunada bulabilirsiniz tabii şahsen beni çok memnun etti bayağıda götürmüştü. warrior2 dedi: Hocam, çok iyi ses kasmak istiyorum. Öneriniz nedir? 2. el alabilirim. Genişletmek için tıkla...
warrior2 dedi: Hocam, çok iyi ses kasmak istiyorum. Öneriniz nedir? 2. el alabilirim. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud ll alabilirsiniz biraz daha para birktirip uygunada bulabilirsiniz tabii şahsen beni çok memnun etti bayağıda götürmüştü. warrior2 dedi: Hocam, çok iyi ses kasmak istiyorum. Öneriniz nedir? 2. el alabilirim. Genişletmek için tıkla...
warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #8 Bumblebeeee dedi: HyperX Cloud ll alabilirsiniz biraz daha para birktirip uygunada bulabilirsiniz tabii şahsen beni çok memnun etti bayağıda götürmüştü. Genişletmek için tıkla... 750-800'e 2. el mi alayım yoksa 1350'ye sıfır mı hocam?
Bumblebeeee dedi: HyperX Cloud ll alabilirsiniz biraz daha para birktirip uygunada bulabilirsiniz tabii şahsen beni çok memnun etti bayağıda götürmüştü. Genişletmek için tıkla... 750-800'e 2. el mi alayım yoksa 1350'ye sıfır mı hocam?
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 304 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #9 warrior2 dedi: 750-800'e 2. el mi alayım yoksa 1350'ye sıfır mı hocam? Genişletmek için tıkla... 0 sıfır her zaman daha iyidir ancak temizede bulabilirsiniz.
warrior2 dedi: 750-800'e 2. el mi alayım yoksa 1350'ye sıfır mı hocam? Genişletmek için tıkla... 0 sıfır her zaman daha iyidir ancak temizede bulabilirsiniz.
warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #10 Bumblebeeee dedi: 0 sıfır her zaman daha iyidir ancak temizede bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları Cloud 2 10 yaşında hala alınmaz falan diyor sizce alınıp baya idare eder mi?
Bumblebeeee dedi: 0 sıfır her zaman daha iyidir ancak temizede bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları Cloud 2 10 yaşında hala alınmaz falan diyor sizce alınıp baya idare eder mi?