E Efe Hamza Yılmaz Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 385 12 Ocak 2021 #11 PustiPowerV2 dedi: Kulaklık kötü değil ama oyun için kullanılmaz bence. Genişletmek için tıkla... Onun yerine ne alabilirim peki.
PustiPowerV2 dedi: Kulaklık kötü değil ama oyun için kullanılmaz bence. Genişletmek için tıkla... Onun yerine ne alabilirim peki.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 12 Ocak 2021 #12 Efe Hamza Yılmaz dedi: Onun yerine ne alabilirim peki. Genişletmek için tıkla... Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Tabii ki CH321
Efe Hamza Yılmaz dedi: Onun yerine ne alabilirim peki. Genişletmek için tıkla... Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Tabii ki CH321
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 12 Ocak 2021 #13 Rahatlık ve mikrofon için alınır, mesela ben alacağım. Fakat ses kalitesi için CH321. CH321 bir tık daha iyi ses kalitesi olarak.
Rahatlık ve mikrofon için alınır, mesela ben alacağım. Fakat ses kalitesi için CH321. CH321 bir tık daha iyi ses kalitesi olarak.
E Efe Hamza Yılmaz Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 385 12 Ocak 2021 #14 Axii dedi: Rahatlık ve mikrofon için alınır, mesela ben alacağım. Fakat ses kalitesi için ch321. CH321 bir tık daha iyi ses kalitesi olarak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arkadaşlar hepinize saygı ve sevgiler.
Axii dedi: Rahatlık ve mikrofon için alınır, mesela ben alacağım. Fakat ses kalitesi için ch321. CH321 bir tık daha iyi ses kalitesi olarak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arkadaşlar hepinize saygı ve sevgiler.
C Crewice Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 13 12 Ocak 2021 #15 Arkadaşlar müzik konusunda Arctis 1 üzer mi ? CH321 ile aralarında çok büyük bir fark yoksa itopyadan kargo beklemek yerine yarın gidip alacağım.
Arkadaşlar müzik konusunda Arctis 1 üzer mi ? CH321 ile aralarında çok büyük bir fark yoksa itopyadan kargo beklemek yerine yarın gidip alacağım.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 12 Ocak 2021 #16 Crewice dedi: Arkadaşlar müzik konusunda Arctis 1 üzer mi ? CH321 ile aralarında çok büyük bir fark yoksa itopyadan kargo beklemek yerine yarın gidip alacağım. Genişletmek için tıkla... Üzmez merak etmeyin, Artics 7 ile aynı sürücülere sahip. Ses kartınız kötü değil ise güzel bir performans verir.
Crewice dedi: Arkadaşlar müzik konusunda Arctis 1 üzer mi ? CH321 ile aralarında çok büyük bir fark yoksa itopyadan kargo beklemek yerine yarın gidip alacağım. Genişletmek için tıkla... Üzmez merak etmeyin, Artics 7 ile aynı sürücülere sahip. Ses kartınız kötü değil ise güzel bir performans verir.
C Crewice Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 13 12 Ocak 2021 #17 Axii dedi: Üzmez merak etmeyin, Artics 7 ile aynı sürücülere sahip. Ses kartınız kötü değil ise güzel bir performans verir. Genişletmek için tıkla... Anakartım B450M-S2H ALC887 mevcut,bu kulaklık için kötü bir performans vermez diye düşünüyorum.
Axii dedi: Üzmez merak etmeyin, Artics 7 ile aynı sürücülere sahip. Ses kartınız kötü değil ise güzel bir performans verir. Genişletmek için tıkla... Anakartım B450M-S2H ALC887 mevcut,bu kulaklık için kötü bir performans vermez diye düşünüyorum.
KekSeven71 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 346 13 Ocak 2021 #18 Axii dedi: Üzmez merak etmeyin, Artics 7 ile aynı sürücülere sahip. Ses kartınız kötü değil ise güzel bir performans verir. Genişletmek için tıkla... Kablosuzla karıştırmış olmayasınız?
Axii dedi: Üzmez merak etmeyin, Artics 7 ile aynı sürücülere sahip. Ses kartınız kötü değil ise güzel bir performans verir. Genişletmek için tıkla... Kablosuzla karıştırmış olmayasınız?