Hepsinden önce kalite ayarlarında telefon kalitesi DVD kalitesi vs seçenekler oluyor. Bazen o ayarlar kendiliğinden değişebiliyor. Birkaç defa başıma geldi. Oraya bir bakın.
Yok orada zaten en yüksek kalite seçili diyorsanız çok bir seçenek kalmıyor. Discord ayarlarını zaten elden geçirmiş olduğunuzu yazmışsınız. Arctis serisi mikrofonlarda Pro modeli de dahil olmak üzere diğer kulaklıklara göre biraz fazla dijital ve pütürlü ses veriyor. Ben 9'u alırken inceleme videolarında ve yorumlarında çokça bunun dile getirildiğine şahit olmuştum. Ama yine de bahsettiğiniz şekilde rahatsız eden veya ne dediğinizin anlaşılmaması gibi durumlarla karşılaşmadım. Ses kartı da kullanmıyorum bu arada. Tek çıkar yol servis gibi görünüyor zaten. Beklemekten başka çareniz yok şimdilik.
SteelSeries ile ilgili de daha önce birkaç başlıkta da yazmıştım. SteelSeries Türkiye şu haliyle attığınız maillere "İngilizce" dönüş yapan sadece websitesini Türkçe yapmış olmaktan öteye geçememiş durumda. Onarım kısmını geçtim, Türkiye'ye yedek parça gönderimi dahi yapmıyorlar. İthalatçı arkadaşlar da eğer sorun siz kaynaklı olduğuna kanaat getirirse servis ücretini sıfır ürüne yakın çekebiliyorlar bilginiz olsun.