Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Merhaba, Artics 1 kullanıcısıyım. Ses ayarını kulaklık üstündeki tekerlekten yapıyorum. Ses kısık iken sol, yüksek iken sağ taraftan daha fazla ses geliyor. Bu problemi nasıl çözebilirim? Oldukça rahatsız edici bir durum.
Merhaba, Artics 1 kullanıcısıyım. Ses ayarını kulaklık üstündeki tekerlekten yapıyorum. Ses kısık iken sol, yüksek iken sağ taraftan daha fazla ses geliyor. Bu problemi nasıl çözebilirim? Oldukça rahatsız edici bir durum.
Redayron Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #2 Realtek HD Audio Driver diye bir driver vardı ben buradan çözmüştüm ama kulaklığın da driveri mevcutsa oradanda yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Realtek HD Audio Driver diye bir driver vardı ben buradan çözmüştüm ama kulaklığın da driveri mevcutsa oradanda yapabilirsin.
KS KS Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #3 Redayron dedi: Realtek HD Audio Driver diye bir driver vardı ben buradan çözmüştüm ama kulaklığın da driveri mevcutsa oradanda yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows üstünden ses açtığımda sorun olmuyor. Kulaklık üstündeki tekerleği döndürünce balans problemi başlıyor. Artı 0 Eksi
Redayron dedi: Realtek HD Audio Driver diye bir driver vardı ben buradan çözmüştüm ama kulaklığın da driveri mevcutsa oradanda yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows üstünden ses açtığımda sorun olmuyor. Kulaklık üstündeki tekerleği döndürünce balans problemi başlıyor.
limsthehell Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #4 Odyofil dedi: Windows üstünden ses açtığımda sorun olmuyor. Kulaklık üstündeki tekerleği döndürünce balans problemi başlıyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofon kalitesi nasıl hocam? Memnun musunuz? Bu fiyat bandında baska bir şey alınabilir mi yoksa önerir misiniz? Artı 0 Eksi
Odyofil dedi: Windows üstünden ses açtığımda sorun olmuyor. Kulaklık üstündeki tekerleği döndürünce balans problemi başlıyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofon kalitesi nasıl hocam? Memnun musunuz? Bu fiyat bandında baska bir şey alınabilir mi yoksa önerir misiniz?
KS KS Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #5 limsthehell dedi: Kulaklığın mikrofon kalitesi nasıl hocam? Memnun musunuz? Bu fiyat bandında baska bir şey alınabilir mi yoksa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu iyi. Dediğim problem her artics 1 modelinde var bu arada. Bence bu model yerine farklı markalara bakın... Artı 0 Eksi
limsthehell dedi: Kulaklığın mikrofon kalitesi nasıl hocam? Memnun musunuz? Bu fiyat bandında baska bir şey alınabilir mi yoksa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu iyi. Dediğim problem her artics 1 modelinde var bu arada. Bence bu model yerine farklı markalara bakın...