Arkadaşlar nihai karara yakınım çok konu açtım biliyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar. Amacım ağırlıklı olarak mobilde ses kasmak üzerine PUBG mobilde bir kulaklık arıyorum 3 seçenek arasında kaldım.
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık - PS5 ve Ps4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
What is the difference between Razer BlackShark V2 X and SteelSeries Arctis 1? Find out which is better and their overall performance in the PC and gaming headset ranking.
What is the difference between Razer BlackShark V2 X and SteelSeries Arctis 1? Find out which is better and their overall performance in the PC and gaming headset ranking.
HyperX Cloud Stinger Core ile Razer BlackShark V2 X arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve PC ve oyun kulaklık sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.
HyperX Cloud Stinger Core ile Razer BlackShark V2 X arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve PC ve oyun kulaklık sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.
versus.com
Bir de PC için ücretli uygulama falan lazımmış galiba ayarlarını yapabilmek için.