A Alp2dygn Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 İki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisi?
omerkombat545 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #2 Logitech
kaii Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 367 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #3 Alp2dygn dedi: İki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Kumaş ve Deri pad olarak da ikiye ayrılan kulaklıklar. Ses kalitesi ve mikrofon açısından G332 öneririm.
Alp2dygn dedi: İki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Kumaş ve Deri pad olarak da ikiye ayrılan kulaklıklar. Ses kalitesi ve mikrofon açısından G332 öneririm.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.312 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Temmuz 2022 #4 kaii dedi: Kumaş ve Deri pad olarak da ikiye ayrılan kulaklıklar. Ses kalitesi ve mikrofon açısından G332 öneririm. Genişletmek için tıkla... Uzun süreli kullanım da hangisi terletme ve acıtma yapmaz kumaş mı deri mi?
kaii dedi: Kumaş ve Deri pad olarak da ikiye ayrılan kulaklıklar. Ses kalitesi ve mikrofon açısından G332 öneririm. Genişletmek için tıkla... Uzun süreli kullanım da hangisi terletme ve acıtma yapmaz kumaş mı deri mi?
kaii Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 367 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #5 gods of 999 dedi: Uzun süreli kullanım da hangisi terletme ve acıtma yapmaz kumaş mı deri mi? Genişletmek için tıkla... Kumaş kullanım açısından çok daha rahat. Terletme, acıtma ve dökülme yaşatmaz. Ayrıca kumaş padleri yıkayıp kullanmakta daha kolay. Tek eksisi ses yalıtımı daha az, ben dışarıyı da duymayı seven birisi olduğum için problem olmuyor.
gods of 999 dedi: Uzun süreli kullanım da hangisi terletme ve acıtma yapmaz kumaş mı deri mi? Genişletmek için tıkla... Kumaş kullanım açısından çok daha rahat. Terletme, acıtma ve dökülme yaşatmaz. Ayrıca kumaş padleri yıkayıp kullanmakta daha kolay. Tek eksisi ses yalıtımı daha az, ben dışarıyı da duymayı seven birisi olduğum için problem olmuyor.
A Alp2dygn Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #6 Teşekkürler
sosisss Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 65 Çözümler 1 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #7 Alp2dygn dedi: İki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Arctis 1 çok daha rahat ama mikrofon ve ses kalitesi olarak G332 daha iyi. Ben G332'i öneririm.
Alp2dygn dedi: İki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Arctis 1 çok daha rahat ama mikrofon ve ses kalitesi olarak G332 daha iyi. Ben G332'i öneririm.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 15 Temmuz 2022 #8 Tam üstteki arkadaş aksine ss 1'in wireless olanını kullandım ve rahat olmadığını düşünüyorum. SS tarafında 5'ten aşşağıdı alınmaz bence.
Tam üstteki arkadaş aksine ss 1'in wireless olanını kullandım ve rahat olmadığını düşünüyorum. SS tarafında 5'ten aşşağıdı alınmaz bence.