SteelSeries Artics 1 Wireless mı HyperX Cloud 2 mi?

Eric_Cartman

Decapat
Daha fazla  
Bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum ama bu ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi?

Hocam HyperX daha iyi tercih olur. 7.1 desteği var. Diğer modelde ben bu desteği göremedim. Bu destek yoksa bunun seviyesine çıkamaz.

SteelSeries Artcis 1 in tek artısı kablosuz olması bu sebeple HyperX Cloud 2'yi tercih edebilirsiniz. Ayrıca SteelSeries Arctis 5 de bakabilirsiniz.

Bence de HyperX Cloud 2 ile SteelSeries Arctis 5 modelini karşılaştırmak daha mantıklı.

Bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum ama bu ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi?

Bunu bize sorman mantıksız, asıl senin ne amaçla ve önceliginin ses kalitesimi, yoksa ses kalitesinden biraz feda edip kablosuz bir kulaklığa mı ihtiyacın var bunu belirtmen gerek.

Kablosuz olarak Corsair hs70 modeline bakabilirsiniz.

Öneriler için çok teşekkür ederim önce SteelSeries Arctis 7 Wireless modeline baktım 7.1 desteği olduğu için sonra Corsair HS 70 modeline baktım ama sonuç olarak HyperX Cloud 2 modelinin mikrofonunun daha iyi olması sebebiyle onu alacağım herkese tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…