Steelseries Artics 3 kısık ses sorunu

crydqqr

Hectopat
%100'de bile az ses geldiği icin ses PUBG'de ses kasamıyorum. Sırf bunun için yeni kulaklık sipariş verdim bugün. Steelseries Artics 3 kargoda fakat sorunumu çözecek mi, emin değilim. Tavsiyesi olan arkadaşlar varsa iyi olur.

Edit: Ben başlığı kulaklık diye açmıştım ama Moderatör yanlış anlayıp böyle güncellemiş. Daha Artics 3 ile denemedim. Onu sipariş verdim sorunumu çözer mi diye ama çözmeyecek galiba.

Son düzenleme:
Anakartının ses portlarında sıkıntı olma ihtimali olabilir. Pek emin değilim, sadece bir seçenek.

Kullandığınız anakart eskiyse veya ses kartı kötü bir anakart kullanıyorsanız kulaklıktan az ses gelecektir. Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum. G41 Chipsetli anakartta oldukça az ses gelirken kulaklığı Kaby Lake işlemcili bir laptop'a taktığımda son ses seviyesinde kulağımı rahatsız ettiği için kulaklığın sesini çoğu zaman %80 civarı kullandım. Açıkçası ses seviyesini nasıl arttırabilirim diye çok düşündüm ama pek yapabilecek bir şey yok gibi. Ses sürücüsünü anakartın sitesinden değil de aynı ses kartını kullanan başka bir anakartın biraz daha güncel bir sürücüsünü kurmayı bile denedim ancak o da fayda etmedi.

Hocam harici bir ses kartı alsak sorun çözülür mü acaba? Anakartım Asus Prime B350M-A daha yeni aldım. AMD uyumlu. Sürücülerin hepsi güncel. Bir de kulaklığı hiç arka porta takmadım. Kablo yetmiyor diye. Şu an deneme ihtimalim yok. Bir de bunu deneyeyim. Çok çaresizim yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…