ruzthelee Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Aralık 2023 #1 Birkaç video izledim, üçü de güzel. Özellikle 3'ün mikrofon kalitesi daha iyi geldi ama kulaklığı taktığımda bir ağrı oluşsun istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Birkaç video izledim, üçü de güzel. Özellikle 3'ün mikrofon kalitesi daha iyi geldi ama kulaklığı taktığımda bir ağrı oluşsun istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 29 Aralık 2023 #2 SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanıyorum gayet güzel ve eğer henüz satın almadıysan bakmanı öneririm.
SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanıyorum gayet güzel ve eğer henüz satın almadıysan bakmanı öneririm.
ruzthelee Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Aralık 2023 #3 Crypto Guard dedi: SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanıyorum gayet güzel ve eğer henüz satın almadıysan bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... kulakta herhangi bir ağrı yapıyor mu? çenede, kıkırdakta falan?
Crypto Guard dedi: SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanıyorum gayet güzel ve eğer henüz satın almadıysan bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... kulakta herhangi bir ağrı yapıyor mu? çenede, kıkırdakta falan?
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 29 Aralık 2023 #4 ruzthelee dedi: kulakta herhangi bir ağrı yapıyor mu? çenede, kıkırdakta falan? Genişletmek için tıkla... 8 saat aralıksız oynadığım zamanlar oluyor. Bazen varlığını unutuyorum.
ruzthelee dedi: kulakta herhangi bir ağrı yapıyor mu? çenede, kıkırdakta falan? Genişletmek için tıkla... 8 saat aralıksız oynadığım zamanlar oluyor. Bazen varlığını unutuyorum.
ruzthelee Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Aralık 2023 #5 Crypto Guard dedi: 8 saat aralıksız oynadığım zamanlar oluyor. Bazen varlığını unutuyorum. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ediyorum, içimi rahatlattınız.
Crypto Guard dedi: 8 saat aralıksız oynadığım zamanlar oluyor. Bazen varlığını unutuyorum. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ediyorum, içimi rahatlattınız.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 30 Aralık 2023 #6 ruzthelee dedi: çok teşekkür ediyorum, içimi rahatlattınız. Genişletmek için tıkla... Ne demek rica ederim.
ruzthelee dedi: çok teşekkür ediyorum, içimi rahatlattınız. Genişletmek için tıkla... Ne demek rica ederim.