W Winteron Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 280 30 Aralık 2020 #11 Kerem.Arslan dedi: Mikrofon güzel diyor arkadaşlarım kendi ses kaydımı yapıp bakmadım hiç. Zaten iki çarkı da Full'de kullanıyorum. Bir sıkıntı yok şu an. Genişletmek için tıkla... Sanırsam tekrar satın alacağım teşekkürler
Kerem.Arslan dedi: Mikrofon güzel diyor arkadaşlarım kendi ses kaydımı yapıp bakmadım hiç. Zaten iki çarkı da Full'de kullanıyorum. Bir sıkıntı yok şu an. Genişletmek için tıkla... Sanırsam tekrar satın alacağım teşekkürler
1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 30 Aralık 2020 #12 Kerem.Arslan dedi: Eki Görüntüle 808320 Arctis 7 için bu ayarları kullanıyorum, herhalde 5 için de güzel olacaktır. Genişletmek için tıkla... EQ ayarlarında bende sadece 5 adet bar bulunmakta.
Kerem.Arslan dedi: Eki Görüntüle 808320 Arctis 7 için bu ayarları kullanıyorum, herhalde 5 için de güzel olacaktır. Genişletmek için tıkla... EQ ayarlarında bende sadece 5 adet bar bulunmakta.
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #13 1dayumay dedi: EQ ayarlarında bende sadece 5 adet bar bulunmakta. Eki Görüntüle 808434 Genişletmek için tıkla... O zaman müzik moduna alın ben müzik modunda kullanıyorum.
1dayumay dedi: EQ ayarlarında bende sadece 5 adet bar bulunmakta. Eki Görüntüle 808434 Genişletmek için tıkla... O zaman müzik moduna alın ben müzik modunda kullanıyorum.
furs0n Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #14 Winteron dedi: Sanırsam tekrar satın alacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nereden alacaksınız ben de almayı düşünüyorum da, en uygun fiyatı nedir?
Winteron dedi: Sanırsam tekrar satın alacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nereden alacaksınız ben de almayı düşünüyorum da, en uygun fiyatı nedir?
1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 30 Aralık 2020 #15 Kerem.Arslan dedi: O zaman müzik moduna alın ben müzik modunda kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından windows sonic'i seçip 7.1 i açmak gereklimi aktifleştirmek için yoksa uygulamada açmak yeterli mi ?
Kerem.Arslan dedi: O zaman müzik moduna alın ben müzik modunda kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından windows sonic'i seçip 7.1 i açmak gereklimi aktifleştirmek için yoksa uygulamada açmak yeterli mi ?
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #16 1dayumay dedi: Windows ayarlarından windows sonic'i seçip 7.1 i açmak gerekli mi aktifleştirmek için yoksa uygulamada açmak yeterli mi ? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemi hiç yapmadım. Uygulamadan ben açtığımda 7.1 otomatik olarak açılmıştı.
1dayumay dedi: Windows ayarlarından windows sonic'i seçip 7.1 i açmak gerekli mi aktifleştirmek için yoksa uygulamada açmak yeterli mi ? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemi hiç yapmadım. Uygulamadan ben açtığımda 7.1 otomatik olarak açılmıştı.