W waaster08 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 3 Kulaklık arasında kaldım, hangisi daha iyi? SteelSeries Arctis 5 RGB 7.1 Surround 2019 Edition Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA SteelSeries Arctis 5 RGB 7.1 Surround 2019 Edition Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61504 ITOPYA'da. www.itopya.com HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık | ITOPYA HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCAS-BK/WW ITOPYA'da. www.itopya.com Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık yüksek kaliteli ses uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da. www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
3 Kulaklık arasında kaldım, hangisi daha iyi? SteelSeries Arctis 5 RGB 7.1 Surround 2019 Edition Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA SteelSeries Arctis 5 RGB 7.1 Surround 2019 Edition Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61504 ITOPYA'da. www.itopya.com HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık | ITOPYA HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCAS-BK/WW ITOPYA'da. www.itopya.com Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık yüksek kaliteli ses uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da. www.itopya.com
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #2 @enonertetanem hocam yardımcı olabilir. Anakartınız nedir acaba?
W waaster08 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 PustiPowerV2 dedi: @enonertetanem hocam yardımcı olabilir. Anakartınız nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Msi B460M-A PRO 2933 MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DVI
PustiPowerV2 dedi: @enonertetanem hocam yardımcı olabilir. Anakartınız nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Msi B460M-A PRO 2933 MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DVI
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #4 Hiçbiri. https://www.hepsiburada.com/epos-sennheiser-gsp-300-oyuncu-kulakligi-siyah-p-HBV0000032LA4?magaza=Hepsiburada HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Bütçen hangisine yetiyorsa.
Hiçbiri. https://www.hepsiburada.com/epos-sennheiser-gsp-300-oyuncu-kulakligi-siyah-p-HBV0000032LA4?magaza=Hepsiburada HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Bütçen hangisine yetiyorsa.
Meletli Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 384 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #5 @enonertetanem hocam ben de bu 3ü arasında kalmıştım. Anakartım gigabyte x570 ud. Bana ne önerirsiniz acaba?
@enonertetanem hocam ben de bu 3ü arasında kalmıştım. Anakartım gigabyte x570 ud. Bana ne önerirsiniz acaba?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #6 Meletli dedi: @enonertetanem hocam ben de bu 3ü arasında kalmıştım. Anakartım gigabyte x570 ud. Bana ne önerirsiniz acaba? Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.tr HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Meletli dedi: @enonertetanem hocam ben de bu 3ü arasında kalmıştım. Anakartım gigabyte x570 ud. Bana ne önerirsiniz acaba? Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.tr HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
F Fatih_42 Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 605 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #7 Cloud 2 iyi kulaklık ama eski. Arctis 5 yenilenmiş versiyonu hem yeni teknoloji hem daha iyi. Kullanmış birisi olarak söylüyorum. Tavsiye ederim.
Cloud 2 iyi kulaklık ama eski. Arctis 5 yenilenmiş versiyonu hem yeni teknoloji hem daha iyi. Kullanmış birisi olarak söylüyorum. Tavsiye ederim.
z0dacK Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #8 Arctis serisi fiyatına göre düşük özellikli. Alpha S in çok iyi olmadığını söylüyorlar. Cooler Master a bakabilirsiniz
Arctis serisi fiyatına göre düşük özellikli. Alpha S in çok iyi olmadığını söylüyorlar. Cooler Master a bakabilirsiniz