SteelSeries Artics 9X Wireless PC bağlantısı nasıl yapılır?

Caulfield

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, PC kullanıcısıyım ve uygun fiyata başlıkta belirttiğim ürünü sipariş verdim dün gece. Forumlarda gördüğüm kadarıyla PC bağlantısı yapmak için ayrı aparat gerektiğini yazıyor. Bunun için ne aparatı almam gerekiyor? Ya da harici bir Bluetooth aparatı alsam yeterli olur mu? Bilgisayarımda Bluetooth yok, anakart modelim Aorus Ultra Gaming X470. yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla o Xbox için ürettikleri versiyon. Xbox gamepad alıcısıyla veya direkt bluetooth ile bağlanabiliyor olması lazım.

Hatta abiler şu tarz bilgiler paylaşmışlar:

Buradaki şekillerde bağlantı yapabilirsiniz fakat ChatMix kullanamazsınız diyor. Benim Arctis'i alma sebeplerimden biri ChatMix özelliğiydi. Bluetooth alıcısı ile deneyin. Zira Xbox dongle ı biraz tuzlu. Alıcı için o harcamayı yapmaktansa direkt 7 yada 9 almak çok daha doğru olur bence. İçerdikleri donanımlar fiyat değişikliğinde belirleyici bu arada. Ses kalitesi konusunda fiyat farkı yaratacak bir durum yok modeller arasında.

Son düzenleme:
Wireless adaptörü alsanız iş görür muhtemelen. Denemediğim için bilmiyorum ama masaüstünde wifi gerektiği zaman TP Link'in wireless usb sticki var onu kullanıyorum. Bluetooth için trust kullanıyorum. Samsung desteklemediğini söylese de Galaxy buds kulaklığım sorunsuz çalışıyor.

Discordda çok fazla vakit geçirmiyorum ya da sohbet için kullanmayacağım diyeyim direkt. CS-GO oynuyorum online olarak, karşı tarafla iletişim sağlıklı olsun yeterli benim için. Ses kalitesi daha önemli benim için. Bluetooth ile deneyeceğim, bazı yerlerde mikrofonun PC'de çalışmadığı söylenmiş esas korkum o.

Ses kaliteci olarak Artics 5 ya da 7 de aynı kaliteyi sağlıyorsa iptal edip onları alabilirim. Profesyonel oyuncu değilim dediğim gibi ya da yayıncı değilim. Fazladan para bayılmaya gerek yok. Sadece piyasa altında yakaladım diye alayım dedim.

İşinizi 7, hatta 5 görüyorsa zaten dediğiniz gibi fazlasını ödemeye gerek yok. Eğer dediğiniz gibi piyasanın çok altında bir fiyata aldıysanız yine kararı verecek olan sizsiniz ama ben olsam ilerde konsolda kullanmak gibi bir durum da yoksa kendi alıcısı ile PC'de tüm fonksiyonlarından faydalanabileceğim bir modele yönelirdim. ChatMix bu arada sadece Discord için değil. Oyunlarda da sesli iletişim menülerinde ses çıkışını chat kısmına alarak oyunun sesi ile chat in sesini artırıp azaltabiliyorsunuz. Kullanışlı bir özellik. 5 ve 7'ye de bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…