5 518385 Hectopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 731 Çözümler 2 12 Aralık 2021 #1 Böyle bir hata veriyor. Ama hesapta nitrom olmadı. İp değiştirdim. Hesap değiştirdim yeni hesap bile açtım durum hala böyle.
Böyle bir hata veriyor. Ama hesapta nitrom olmadı. İp değiştirdim. Hesap değiştirdim yeni hesap bile açtım durum hala böyle.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #2 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1239883 Böyle bir hata veriyor. Ama hesapta nitrom olmadı. İp değiştirdim. Hesap değiştirdim yeni hesap bile açtım durum hala böyle. Genişletmek için tıkla... Kredi kartında en az 8 lira olması lazım.(harcamayacak)
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1239883 Böyle bir hata veriyor. Ama hesapta nitrom olmadı. İp değiştirdim. Hesap değiştirdim yeni hesap bile açtım durum hala böyle. Genişletmek için tıkla... Kredi kartında en az 8 lira olması lazım.(harcamayacak)
5 518385 Hectopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 731 Çözümler 2 12 Aralık 2021 #3 yapiz dedi: Kredi kartında en az 8 lira olması lazım.(harcamayacak) Genişletmek için tıkla... Sayfaya giremedim daha senin söylediğin şeye bak.
yapiz dedi: Kredi kartında en az 8 lira olması lazım.(harcamayacak) Genişletmek için tıkla... Sayfaya giremedim daha senin söylediğin şeye bak.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.528 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 12 Aralık 2021 #4 Silinen üye dedi: Sayfaya giremedim daha senin söylediğin şeye bak. Genişletmek için tıkla... Siz böyle bir güncelleme yapmamışsınız arkadaş nereden bilsin giremediğinizi? Arkadaş size yardım etmek istiyor ve sizin tavrınız gerçekten kırıcı.
Silinen üye dedi: Sayfaya giremedim daha senin söylediğin şeye bak. Genişletmek için tıkla... Siz böyle bir güncelleme yapmamışsınız arkadaş nereden bilsin giremediğinizi? Arkadaş size yardım etmek istiyor ve sizin tavrınız gerçekten kırıcı.
5 518385 Hectopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 731 Çözümler 2 12 Aralık 2021 #5 glikojen dedi: Siz böyle bir güncelleme yapmamışsınız arkadaş nereden bilsin giremediğinizi? Arkadaş size yardım etmek istiyor ve sizin tavrınız gerçekten kırıcı. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bir şekilde düşün daha kodu alamayan adam kredi kartını nasıl girecek?
glikojen dedi: Siz böyle bir güncelleme yapmamışsınız arkadaş nereden bilsin giremediğinizi? Arkadaş size yardım etmek istiyor ve sizin tavrınız gerçekten kırıcı. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bir şekilde düşün daha kodu alamayan adam kredi kartını nasıl girecek?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.528 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 12 Aralık 2021 #6 Silinen üye dedi: Mantıklı bir şekilde düşün daha kodu alamayan adam kredi kartını nasıl girecek? Genişletmek için tıkla... Konuda onu belirtseydiniz o zaman!
Silinen üye dedi: Mantıklı bir şekilde düşün daha kodu alamayan adam kredi kartını nasıl girecek? Genişletmek için tıkla... Konuda onu belirtseydiniz o zaman!
5 518385 Hectopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 731 Çözümler 2 12 Aralık 2021 #7 glikojen dedi: Konuda onu belirtseydiniz o zaman! Genişletmek için tıkla... Kodu alamayıp kredi kartımda 8 TL var demek... Anladım.
glikojen dedi: Konuda onu belirtseydiniz o zaman! Genişletmek için tıkla... Kodu alamayıp kredi kartımda 8 TL var demek... Anladım.