Aspreim Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #1 Merhaba. SteelSeries Discord Nitro alınmıyor error veriyor. Kurulumda hata almadım. Almaya çalışınca error veriyor.
Merhaba. SteelSeries Discord Nitro alınmıyor error veriyor. Kurulumda hata almadım. Almaya çalışınca error veriyor.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #2 Kampayadan haberim yok ama daha önce Discord Nitro'ya sahip olduysanız bir daha alamıyorsunuz böyle kampanyalarda.
Kampayadan haberim yok ama daha önce Discord Nitro'ya sahip olduysanız bir daha alamıyorsunuz böyle kampanyalarda.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #3 Eğer daha önce ücretsiz Nitro kullandıysanız bu ödülden yararlanamazsınız.
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #4 Aspreim dedi: Merhaba. SteelSeries Discord Nitro alınmıyor error veriyor. Kurulumda hata almadım. Almaya çalışınca error veriyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games'den Nitro aldıysan alamazsın yeni hesap açıp öyle yapın.
Aspreim dedi: Merhaba. SteelSeries Discord Nitro alınmıyor error veriyor. Kurulumda hata almadım. Almaya çalışınca error veriyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games'den Nitro aldıysan alamazsın yeni hesap açıp öyle yapın.