BaranDack Hectopat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2017 #1 Ürünü update yapıyorum hep bu hatayı veriyor. Yardım eder misiniz? Kulaklık SteelSeries Arctis 5. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2017
jomant Hectopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2017 #2 1) Programı yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi ? 2) Kulaklığın USB 3.0 portu kullanıyorsa 2.0 portu deneyebilirsin. Ya da farklı yerlere takabilirsin. 3) Virüs programları ya da güvenlik duvarı engelliyor olabilir bunları kapatıp dene.
1) Programı yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi ? 2) Kulaklığın USB 3.0 portu kullanıyorsa 2.0 portu deneyebilirsin. Ya da farklı yerlere takabilirsin. 3) Virüs programları ya da güvenlik duvarı engelliyor olabilir bunları kapatıp dene.
abdulkadir03 Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 34 6 Temmuz 2018 #3 BaranDack dedi: Ürünü update yapıyorum hep bu hatayı veriyor. Yardım eder misiniz? Kulaklık SteelSeries Arctis 5. Eki Görüntüle 262361 Genişletmek için tıkla... kardeşim çözebildinmi aynı sorun bendede var yukardaki arkdaşın dediklerini denedim işe yaramadı
BaranDack dedi: Ürünü update yapıyorum hep bu hatayı veriyor. Yardım eder misiniz? Kulaklık SteelSeries Arctis 5. Eki Görüntüle 262361 Genişletmek için tıkla... kardeşim çözebildinmi aynı sorun bendede var yukardaki arkdaşın dediklerini denedim işe yaramadı