Steelseries engine 3 kulaklığı algılamıyor

Programı cd den indirmeyin sitesinden güncelini indirin.

Zaten siteden indirdim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Büyük ihtimal yazılımda sorun var çünkü çoğu kişiden kullaklığı programın algılmadığını duymuştum çözümünü bulursam yazarım.

Şimdi bu yüzden disbute de açabilirim eğer yok orjinal değil diyorsanız ona göre paramı geri alıcam ama ses kalitesi gayet güzel Siz şimdi sorun kulaklıktamı diyorsunuz yoksa yazılımda mı ?

Büyük ihtimal yazılımda gibi ama iade yaparsanız çok beklersiniz paranızı geri almak için bunuda göz önünde bulundurmak lazım.
Programı başka pc de indirip dene birde.

Kararsizin ya böyle idare edip çözümünü bulacaksınız, yada iade de edip paranı almak için uzun süre bekliyeceksin.

Hr ürün sahte değil, benim kulaklıklarda jelatin var. Programın algılamama nedeni ne olabilir acaba ?

Jelatin çok basit bir şey. Ürünün kutusu vs. varsa kaliteli replikadır. Ya da yazılım destekliyordur bilemeyeceğim. Ses kartlı Steelseries ilk defa bugün satın aldım 10 güne gelir herhalde Amazon'dan aldım Siberia Elite. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…