Y yeşmuh Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar SteelSeries Engine 3 programını yükledim. MY Gear kısmında jack girişli kulaklığımı görmüyor. Çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar SteelSeries Engine 3 programını yükledim. MY Gear kısmında jack girişli kulaklığımı görmüyor. Çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
B batuhan akbas Megapat Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 239 7 Haziran 2020 #2 Kulaklığınızın modeli nedir?
Y yeşmuh Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #3 SteelSeries Arctis 3 batuhan akbas dedi: Kulaklığınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla...
B batuhan akbas Megapat Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 239 7 Haziran 2020 #4 Engine 3 de göremezsiniz bende de aynı kulaklık var. 7.1 ‘i windows sonic üzerinden açmanız gerekmekte.
Engine 3 de göremezsiniz bende de aynı kulaklık var. 7.1 ‘i windows sonic üzerinden açmanız gerekmekte.
Vez'nan Decapat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2020 #5 2019 modelini aldıysanız artık desteklemiyor. Arkadaşın dediği gibi Windows'un kendi ses ayarlarından 7.1'i açabilirsiniz.
2019 modelini aldıysanız artık desteklemiyor. Arkadaşın dediği gibi Windows'un kendi ses ayarlarından 7.1'i açabilirsiniz.
Y yeşmuh Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #6 batuhan akbas dedi: Engine 3 de göremezsiniz bende de aynı kulaklık var. 7.1 ‘i windows sonic üzerinden açmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Bende o şekilde yaptım teşekkür ederim
batuhan akbas dedi: Engine 3 de göremezsiniz bende de aynı kulaklık var. 7.1 ‘i windows sonic üzerinden açmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Bende o şekilde yaptım teşekkür ederim