K kurnazer Hectopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #1 Selamün Aleyküm. Bugün MSI marka, GE60 2PC-089XTR modelli laptop aldım. Steelseries engine yüklerken hata veriyor sebebini anlamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Aynı resimdeki hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
Selamün Aleyküm. Bugün MSI marka, GE60 2PC-089XTR modelli laptop aldım. Steelseries engine yüklerken hata veriyor sebebini anlamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Aynı resimdeki hatayı alıyorum.
Jok Hectopat Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 176 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #2 Yönetici olarak çalıştırabiliyorsanız birde öyle deneyin.
K kurnazer Hectopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #3 malesef öyle bi şık yok
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 16 Temmuz 2014 #4 AutoRun'dan kurmaya çalışma. Diskin içindeki Steel Series Engine ile ilgili .exe dosyasını çalıştır.
K kurnazer Hectopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #5 Egemen dedi: AutoRun'dan kurmaya çalışma. Diskin içindeki Steel Series Engine ile ilgili .exe dosyasını çalıştır. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım?
Egemen dedi: AutoRun'dan kurmaya çalışma. Diskin içindeki Steel Series Engine ile ilgili .exe dosyasını çalıştır. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 16 Temmuz 2014 #6 Windows Gezgini'nden diske gelip arama kısmına .exe yazın. Çıkan sonuçların resmini buraya atın olmazsa. Hiç uğraşma ya da şimdi aklıma geldi. Buradan indir direkt : http://download.msi.com/uti_exe Son düzenleme: 16 Temmuz 2014
Windows Gezgini'nden diske gelip arama kısmına .exe yazın. Çıkan sonuçların resmini buraya atın olmazsa. Hiç uğraşma ya da şimdi aklıma geldi. Buradan indir direkt : http://download.msi.com/uti_exe