Çözüldü SteelSeries Engine Çalışmama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emreb34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sorunu yaklaşık 1 senedir yaşıyorum, önceden de çözmeye çalışıp yapamamıştım, bugün tekrar her yolu denedim fakat çalışmıyor. Çalışmıyor dediğim şu şekilde, program açılıyor arctis 3 driverını indirip her şeyini kuruyorum fakat yaptığım değişikliklerin hiç biri çalışmıyor. Realtek'i silsem de silmesem de netice değişmiyor. Windows 10'a geçtiğimden beri aynı sorunu yaşıyorum. İnanın 1 yıldır kulaklığın verdiği sesi 10 tllik bir kulaklık bile verir. İnternetin altını üstüne getirdim ne denediysem olmadı arkadaşlar.

Çözüm
Hocam çok şans işi gibi bu program. Programı kaldırın (Steelseries'in), Realtek kurulu değilse kurun. Daha sonra buradan 3.15.2 sürümünü kurun. E-mail ile giriş yapıp program içinden driveri indirdikten sonra PC'ye yeniden başlatın.

Halen etkilemiyorsa:

Devre dışı bırak/Etkinleştir deyince düzelmesi(yani bende böyle çalışıyor her seferinde) lazım. Ayrıca programı kurdun PC'yi yeniden başlattıysan yanında bi' "+SSE3" yazması lazım kulaklığın.
Hocam çok şans işi gibi bu program. Programı kaldırın (Steelseries'in), Realtek kurulu değilse kurun. Daha sonra buradan 3.15.2 sürümünü kurun. E-mail ile giriş yapıp program içinden driveri indirdikten sonra PC'ye yeniden başlatın.

Halen etkilemiyorsa:

Devre dışı bırak/Etkinleştir deyince düzelmesi(yani bende böyle çalışıyor her seferinde) lazım. Ayrıca programı kurdun PC'yi yeniden başlattıysan yanında bi' "+SSE3" yazması lazım kulaklığın.

Çözüm

Hocam çok sağol, 3.15.2 versiyonu kurduğum gibi direk çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…