Çözüldü SteelSeries Engine "Error opening file for writing" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yeetsx

Femtopat
Daha fazla  
sorun.jpg

Merhaba, ben aylar önce aldığım SteelSeries klavye ve farenin ayarlarını yapabilmek için SteelSeries Engine yükledim. O zamanlar gayet iyi çalışıyordu ama geçen gün uygulamanın çalışmadığını fark ettim. Ben de silip yeniden yükledim ama kurulum esansında böyle bir hata aldım. Durdur dediğimde hiçbir şey olmuyor ve kurulum sonsuz loadinge giriyor. Yeniden dene dediğim zaman aynı hatayı alıyorum. Yoksay dediğimde ise başka dosyalar hata veriyor. En sonunda SteelSeries Engine çalışmıyor.

Çözüm
Yönetici olarak çalıştırmak işe yaramadı mı? Özellikler > uyumluluk kısmından yönetici olarak çalıştırmayı seçer misiniz?

2021-03-25 13_45_27-Procmon.exe Özellikleri.png
Yoksay deyince başka dosyalar hata veriyor, peki aynı hatayı mı veriyor? Önceki SS Engine'i tam olarak kaldırdığınıza emin misiniz? Kurulumu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

Yoksay deyince başka dosyalar hata veriyor, peki aynı hatayı mı veriyor? Önceki SS Engine'i tam olarak kaldırdığınıza emin misiniz? Kurulumu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

Evet hepsini denedim. Denetim Masası'ndan kaldırdım programı ve yok say dediğimde başka dosyalar hata veriyor.

Yönetici olarak çalıştırmak işe yaramadı mı? Özellikler > uyumluluk kısmından yönetici olarak çalıştırmayı seçer misiniz?

2021-03-25 13_45_27-Procmon.exe Özellikleri.png

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı