B BatFury Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 SteelSeries Prime+ aldım. Siz bu ayarları nasıl kullanıyorsunuz? Özellikle deceleration ayarı nasıl olmalı? Valorant ve CS:GO gibi oyunlar oynuyorum.
SteelSeries Prime+ aldım. Siz bu ayarları nasıl kullanıyorsunuz? Özellikle deceleration ayarı nasıl olmalı? Valorant ve CS:GO gibi oyunlar oynuyorum.
Fırtına958 Zeptopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Hangi hassasiyet size güzel geliyorsa kullanın.Ama CS:GO gibi bir oyun için hassasiyeti yüksek tutmanızı öneriririm.
Hangi hassasiyet size güzel geliyorsa kullanın.Ama CS:GO gibi bir oyun için hassasiyeti yüksek tutmanızı öneriririm.
B BatFury Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 Fırtına958 dedi: Hangi hassasiyet size güzel geliyorsa kullanın. Ama CS:GO gibi bir oyun için hassasiyeti yüksek tutmanızı öneriririm. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama içindeki ayarları soruyorum deceleration vs. nasıl olmalı diye. İlk defa duyduğum ayarlar.
Fırtına958 dedi: Hangi hassasiyet size güzel geliyorsa kullanın. Ama CS:GO gibi bir oyun için hassasiyeti yüksek tutmanızı öneriririm. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama içindeki ayarları soruyorum deceleration vs. nasıl olmalı diye. İlk defa duyduğum ayarlar.
Fırtına958 Zeptopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 Deceleration bildiğim kadarıyla yavaş döndür hızlı dönsün hızlı döndür yavaş dönsün diye biliyom hocam.
Deceleration bildiğim kadarıyla yavaş döndür hızlı dönsün hızlı döndür yavaş dönsün diye biliyom hocam.