SteelSeries Engine Sonar açıp kapatınca devre dışı kalıyor

UmuT_35

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Başlık biraz ters olmuş, "kulaklığı kapatıp açınca, Sonar programı devre dışı kalıyor" daha düzgün olur. SteelSeries Arctis 7+ kullanıyorum. Kulaklığı kullanmayacağım zaman kapatıyorum ve geldiğimde açınca kulaklıktan ses gelmiyor. Ses cihazlarından sonar cihazını devre dışı bırakıp, Arctis 7+ cihazına geri çeviriyorum onda çalışıyor. Sonar'ı bir daha kullanmak için programı silip tekrar yüklemek gerekiyor. Böylece kulaklığı tekrar algılıyor ve düzeliyor. Bunun bir çözümü yok mudur? Her defasında silip yüklemek istemiyorum.

SteelSeries GG uygulamasının sol altında bulunan Settings bölümünden General sekmesinde Sonar gözükecektir oradan kapatabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

SteelSeries GG uygulamasının sol altında bulunan Settings bölümünden General sekmesinde Sonar gözükecektir oradan kapatabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Yanlış anlaşılmış. SONAR kullanmak istiyorum, devre dışı bırakmak değil. Ayrıca sorun kaynağını şu şekilde düzelteyim; dongle'ın bağlı olduğu usb çıkışını değişince SONAR devre dışı kalıyor. Bunun olmasını istemiyorum. Onun için konu açmıştım.

Dostum buldun mu çözümünü? Tam da benim şikayetimi yazmışsın. Yardımcı ol be

Dostum buldun mu çözümünü? Tam da benim şikayetimi yazmışsın. Yardımcı ol be

Çözüm şu dostum. Dongle'ı taktığın USB' çıkışını değişme. Çıkart ama yine aynı yere tak yoksa başka usb çıkışı algılıyor ve SONAR devre dışı kalıyor. Maalesef çözümü yok başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…