LordKralxi10 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 SteelSeries format sonrası sonradan ses gelmemeye başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2024
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.794 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2024 #2 LordKralxi10 dedi: SteelSeries format sonrası sonradan ses gelmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Realtek HD Audio indirin. Anakart modeliniz nedir? Bulayım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024
LordKralxi10 dedi: SteelSeries format sonrası sonradan ses gelmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Realtek HD Audio indirin. Anakart modeliniz nedir? Bulayım.
Soovny Boom Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 434 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2024 #3 Sonar kullanıyor musunuz hocam?
LordKralxi10 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #4 cti real dedi: Realtek HD Audio indirin. Anakart modeliniz nedir? Bulayım. Genişletmek için tıkla... Realtek'i sildim anakart modelimi hatırlamıyorum ama artık çalışıyor sonar fakat moment te oyun klibi dahil normal ekranı kaydediyor ve ses kayması oluyor ne yapabilirim?
cti real dedi: Realtek HD Audio indirin. Anakart modeliniz nedir? Bulayım. Genişletmek için tıkla... Realtek'i sildim anakart modelimi hatırlamıyorum ama artık çalışıyor sonar fakat moment te oyun klibi dahil normal ekranı kaydediyor ve ses kayması oluyor ne yapabilirim?