SteelSeries GG App klip almıyor

Rein3

Femtopat
Daha fazla  
SteelSeries App uygulamasından ne zamandır hep klip alıyorum ama artık almıyor. 14 Aralık'tan bu zamana kadar asla alamadım. Kayıt klasörünü silip yükleme, her şeyi denedim. NVIDIA App güncelleme geldikten sonra oldu. NVIDIA kayıt sistemi, Game Bar, her şeyi kapadım yine aynı. NVIDIA kaynaklanıyor demiş bir arkadaş. NVIDIA güncellemesi 14 Aralık'ta geldi, doğru olabilir. Ne yapabilirim, yardımcı olacak birisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisi'ni (CTRL+Shift+ESC) aç.
Arama kısmına "NVIDIA" yaz ve çalışan tüm NVIDIA süreçlerini (özellikle NVIDIA container) sağ tıklayıp "görevi sonlandır" de.
Ardından SteelSeries GG uygulamasını kapatıp yönetici olarak çalıştır diyerek tekrar aç.
İşe yaramazsa şunu dene kesin çözüm.
NVIDIA Denetim Masası'nı açın.
3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarları sekmesine gidin.
"Ekle" diyerek SteelSeries GG Client'ı seçin (C:\program Files\SteelSeries\GG\SteelSeriesGGClient.exe).
Aşağıdaki listeden "düşey senkronizasyon" (vertical Sync) ayarını "kapalı" veya "3D uygulama ayarını kullan" yapın. Ayrıca varsa "mfaa" ayarını kapatın.
Hadi diyelim bu da olmadı
Eğer sorun kesinlikle 14 Aralık güncellemesiyle başladıysa, NVIDIA sürücüsünü bir önceki sürüme (581.80 veya öncesi) geri yüklemek şu an için en kesin çözümdür. SteelSeries bu uyumsuzluk için bir güncelleme yayınlayana kadar eski sürücüde kalmak gerekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı