M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.721 Çözümler 10 13 Ekim 2024 #1 Merhaba. Bilgisayarıma QCK Prism aldığım için SteelSeries GG yazılımını kurdum. Fakat resimde gördüğünüz gibi hep Windows mikrofonu kullanıyor diye uyarı veriyor. Ben uygulama içerisinde mikrofon bölümünü bulamadım. Yardım eder misiniz?
Merhaba. Bilgisayarıma QCK Prism aldığım için SteelSeries GG yazılımını kurdum. Fakat resimde gördüğünüz gibi hep Windows mikrofonu kullanıyor diye uyarı veriyor. Ben uygulama içerisinde mikrofon bölümünü bulamadım. Yardım eder misiniz?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 13 Ekim 2024 #2 Mikrofonunuza anlık olarak gürültü engelleme filtresi eklediği için ondan öyle gözüküyor.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.721 Çözümler 10 13 Ekim 2024 #3 eyre dedi: Mikrofonunuza anlık olarak gürültü engelleme filtresi eklediği için ondan öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl kaldırabilirim?
eyre dedi: Mikrofonunuza anlık olarak gürültü engelleme filtresi eklediği için ondan öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl kaldırabilirim?