SteelSeries GG hangi cihazları destekliyor?

H2onyaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben dün Nova5X satın aldım. SteelSeries GG programını kurdum cihaz kulaklığı görüyor ama sonar ve Engine kısmına girdiğim zaman ayar yapıyorum ve hiçbir işe yaramıyor. Acaba Nova 5X'i program desteklemiyor olabilir mi? Bir de SteelSeries GG'nin desteklediği kulaklıkları nereden görebilirim?

Arkadasta Nova 3 var 2 saat denedik hiçbir EQ falan hiçbir işe yaramıyor. Şu anki kulaklığımda çalışıyor SS in kendi kulaklığında çalışmıyor çok saçma.

Arkadasta Nova 3 var 2 saat denedik hiçbir EQ falan hiçbir işe yaramıyor. Şu anki kulaklığımda çalışıyor SS in kendi kulaklığında çalışmıyor çok saçma.

Kulaklık çok güzel tek sorun sesler çok boguk.

Bilen yok mu acaba?

Vallahi bilemedim ama kulaklığın Windows destekli o konuda sorun yok.

Hocam sizin kulaklığınız Nova 5 miş sanırım 1 2 soru sorabilir miyim?

@fiu

Son düzenleme:
Hocam ben Nova 5X satın aldım. Sizde sesler boğuk geliyor mu?

Acaba X ve P modellerinde EQ yapılmıyor mu bir bilginiz var mı? Bence kulaklığın default boguk ses vermesi normal değil bence.

"X" Xbox "P" ise PlayStation uyumlu demek onun dışında her şey aynı. Bende sesler boğuk gelmiyor, gg uygulamasını silip tekrar yüklemeyi dene ayrıca YouTube'da GG kullanımı anlatan video vardı izle istersen.

X Xbox p ise PlayStation uyumlu demek onun dışında her şey aynı. Bende sesler boğuk gelmiyor, gg uygulamasını silip tekrar yüklemeyi dene ayrıca YouTube'da gg kullanımı anlatan video vardı izle istersen.

Denedim ama hiçbir şey değişmedi. Kulaklık çok hoşuma gitti kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum.

Denedim ama hiçbir şey değişmedi. Kulaklık çok hoşuma gitti kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum.

Ürün bozuk olabilir mi ki bilemedim.

Ürün bozuk olabilir mi ki bilemedim.

Kulaklığın her şeyi çalışıyor ama tek sorunu boguk ses ver EQ çalışmıyor.

Sanki ses bardaktan geliyor gibi eski Razer kulaklığımı taktım onda her şeyi yapabiliyorum ama SS in kendi kulaklğında olmuyor.

İfadeler: fiu

Bi fikrim yok valla elimin altında olsa belki çözerim maalesef yardımcı olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…