Mixal Zeptopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 SteelSeries GG capture hiçbir şekilde çalışmıyor. Alt+s yapıyorum fakat hiçbir şekilde kayıt açılmıyor. Normal masaüstü başlatmaya çalışıyorum ama çalışmıyor. SteelSeries'e mail atıyorum fakat onlar bile hala çözemedi belki çözeniniz vardır.
SteelSeries GG capture hiçbir şekilde çalışmıyor. Alt+s yapıyorum fakat hiçbir şekilde kayıt açılmıyor. Normal masaüstü başlatmaya çalışıyorum ama çalışmıyor. SteelSeries'e mail atıyorum fakat onlar bile hala çözemedi belki çözeniniz vardır.
KS KS Mixal Zeptopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #21 EmirHene dedi: 1 Monitörmü kullanıyorsunuz? Ve siz sürücüyümü silip deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1 monitör kullanıyorum sürücüyü silip yükledim yetmedi direk kendi amd uygulamasında güncelledim yine olmuyor Artı 0 Eksi
EmirHene dedi: 1 Monitörmü kullanıyorsunuz? Ve siz sürücüyümü silip deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1 monitör kullanıyorum sürücüyü silip yükledim yetmedi direk kendi amd uygulamasında güncelledim yine olmuyor
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.399 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #22 Mixal dedi: 1 monitör kullanıyorum sürücüyü silip yükledim yetmedi direk kendi AMD uygulamasında güncelledim yine olmuyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben SteelSeries'in uygulamasından bahsediyordum, sürücü ile alakalı değilmiş ama denediğinize göre. Artı 0 Eksi
Mixal dedi: 1 monitör kullanıyorum sürücüyü silip yükledim yetmedi direk kendi AMD uygulamasında güncelledim yine olmuyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben SteelSeries'in uygulamasından bahsediyordum, sürücü ile alakalı değilmiş ama denediğinize göre.
KS KS Mixal Zeptopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #23 EmirHene dedi: Hocam ben SteelSeries'in uygulamasından bahsediyordum, sürücü ile alakalı değilmiş ama denediğinize göre. Genişletmek için tıkla... ben çok yanlış anladım ama onu silip yüklemiştim son sürüm çalışmamıştı eski sürüm hiç denemedim indiriyorum 58.00 ı Artı 0 Eksi
EmirHene dedi: Hocam ben SteelSeries'in uygulamasından bahsediyordum, sürücü ile alakalı değilmiş ama denediğinize göre. Genişletmek için tıkla... ben çok yanlış anladım ama onu silip yüklemiştim son sürüm çalışmamıştı eski sürüm hiç denemedim indiriyorum 58.00 ı
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.399 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #24 Mixal dedi: Ben çok yanlış anladım ama onu silip yüklemiştim son sürüm çalışmamıştı eski sürüm hiç denemedim Genişletmek için tıkla... Eğer indirme seçeneği yok ise eski sürümleri SteelSeries ile konuştuğun ticket açıksa oradan iste. Artı 0 Eksi
Mixal dedi: Ben çok yanlış anladım ama onu silip yüklemiştim son sürüm çalışmamıştı eski sürüm hiç denemedim Genişletmek için tıkla... Eğer indirme seçeneği yok ise eski sürümleri SteelSeries ile konuştuğun ticket açıksa oradan iste.
KS KS Mixal Zeptopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #25 EmirHene dedi: Eğer indirme seçeneği yok ise eski sürümleri SteelSeries ile konuştuğun ticket açıksa oradan iste. Genişletmek için tıkla... buldum bitane sitede tüm sürümler vardı Artı 0 Eksi
EmirHene dedi: Eğer indirme seçeneği yok ise eski sürümleri SteelSeries ile konuştuğun ticket açıksa oradan iste. Genişletmek için tıkla... buldum bitane sitede tüm sürümler vardı
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.399 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #26 Mixal dedi: Buldum bir tane sitede tüm sürümler vardı Genişletmek için tıkla... Dikkat edin, virüs gibi zararlı yazılımlar olmadığına emin misiniz? Siteyi atar mısınız lütfen. Artı 0 Eksi
Mixal dedi: Buldum bir tane sitede tüm sürümler vardı Genişletmek için tıkla... Dikkat edin, virüs gibi zararlı yazılımlar olmadığına emin misiniz? Siteyi atar mısınız lütfen.
KS KS Mixal Zeptopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #27 EmirHene dedi: Dikkat edin, virüs gibi zararlı yazılımlar olmadığına emin misiniz? Siteyi atar mısınız lütfen. Genişletmek için tıkla... bilgisayarda kaspersky yüklü hocam ama atayım yinede SteelSeries GG için eski sürümler (Windows) | Uptodown Artı 0 Eksi
EmirHene dedi: Dikkat edin, virüs gibi zararlı yazılımlar olmadığına emin misiniz? Siteyi atar mısınız lütfen. Genişletmek için tıkla... bilgisayarda kaspersky yüklü hocam ama atayım yinede SteelSeries GG için eski sürümler (Windows) | Uptodown
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.399 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #28 Mixal dedi: bilgisayarda kaspersky yüklü hocam ama atayım yinede SteelSeries GG için eski sürümler (Windows) | Uptodown Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yinede açmadan önce virüstotale atıp linkini buraya paylaşın. Artı 0 Eksi
Mixal dedi: bilgisayarda kaspersky yüklü hocam ama atayım yinede SteelSeries GG için eski sürümler (Windows) | Uptodown Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yinede açmadan önce virüstotale atıp linkini buraya paylaşın.
KS KS Mixal Zeptopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #29 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Mallesef bu da kayıt almıyor Artı 0 Eksi
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.399 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #30 Mixal dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Mallesef bu da kayıt almıyor Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü denediniz ? Artı 0 Eksi
Mixal dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Mallesef bu da kayıt almıyor Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü denediniz ?