RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine olmadı. Böyle kaldı, 2 gündür böyle.
Ukaix Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 RglarX dedi: Eki Görüntüle 2275044 Yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine olmadı. Böyle kaldı, 2 gündür böyle. Genişletmek için tıkla... Settings kısmında sonar'ın açık olduğunu ve uygulamanın güncel olduğunu kontrol eder misin?
RglarX dedi: Eki Görüntüle 2275044 Yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine olmadı. Böyle kaldı, 2 gündür böyle. Genişletmek için tıkla... Settings kısmında sonar'ın açık olduğunu ve uygulamanın güncel olduğunu kontrol eder misin?
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Ukaix dedi: Settings kısmında sonar'ın açık olduğunu ve uygulamanın güncel olduğunu kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Ayarlardada sonar kısmı böyle. GG Versiyon ise 67.0.0 En günceli.
Ukaix dedi: Settings kısmında sonar'ın açık olduğunu ve uygulamanın güncel olduğunu kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Ayarlardada sonar kısmı böyle. GG Versiyon ise 67.0.0 En günceli.