SteelSeries GG-Sonar ayar önerisi

Mltcsvr

Decapat
Başlıkta da belirttiğim gibi SteelSeries GG uygulamasının sonar özelliği için ayar önerileri verebilir misiniz? Gürültü engelleme gibi şeyler varmış, ayrıca ses ayarları falan da var bunları düzenlemem için öneriler verebilir misiniz? Ayrıca önemli anları kaydetme nasıl çalışıyor açıklar mısınız? Örnek resimleri aşağıya bıraktım.

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Herkesin kulaklığı ve ses kartı farklı olduğu için size EQ ayarı söylemek yanlış olur. Arkadan bir müzik açacaksınız ve düşük frekanstan (bass) yüksek frekansa doğru (mid ve tiz) değiştirip size uygun olanı bulacaksınız. Onun dışında başka bir ayarla oynamaya gerek yok. Sadece EQ için kullanın.

Herkesin kulaklığı ve ses kartı farklı olduğu için size EQ ayarı söylemek yanlış olur. Arkadan bir müzik açacaksınız ve düşük frekanstan (bass) yüksek frekansa doğru (mid ve tiz) değiştirip size uygun olanı bulacaksınız. Onun dışında başka bir ayarla oynamaya gerek yok. Sadece EQ için kullanın.

Anladım, peki spatial Audio nedir? Açmalı mıyım açmalıysam hangi oyunda ne kadar açmalıyım?

Anladım, peki spatial Audio nedir? Açmalı mıyım açmalıysam hangi oyunda ne kadar açmalıyım?
Sanal 7.1 oluşturmak için kullanılıyor. Ben kullanmıyorum çünkü sesi yapaylaştırıyor ve kafa karıştırıyor oyunlarda. Hikaye oyunlarında kullanabilirsiniz (Metro, Witcher gibi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı