LLITN Kilopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Merhaba, clip alırken hangisi daha çok FPS kaybına sebep oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025
K Kaan1980 Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 59 19 Temmuz 2025 #2 Kaç FPS ve çözünürlükte alacağına göre değişen bir konu olur bu yine de Shadow Play daha başarılı gibi geliyor SteelSeries'te bende anlık takılma oluyordu.
Kaç FPS ve çözünürlükte alacağına göre değişen bir konu olur bu yine de Shadow Play daha başarılı gibi geliyor SteelSeries'te bende anlık takılma oluyordu.
LLITN Kilopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 Kaan1980 dedi: Kaç FPS ve çözünürlükte alacağına göre değişen bir konu olur bu yine de Shadow Play daha başarılı gibi geliyor SteelSeries'te bende anlık takılma oluyordu. Genişletmek için tıkla... 1080P 60FPS olarak kaydediyorum klipleri ama yine de tam emin olamadım hangisi daha çok FPS kaybına neden oluyor. Özellikle de online FPS oyunlarında FPS anlık değiştiği için.
Kaan1980 dedi: Kaç FPS ve çözünürlükte alacağına göre değişen bir konu olur bu yine de Shadow Play daha başarılı gibi geliyor SteelSeries'te bende anlık takılma oluyordu. Genişletmek için tıkla... 1080P 60FPS olarak kaydediyorum klipleri ama yine de tam emin olamadım hangisi daha çok FPS kaybına neden oluyor. Özellikle de online FPS oyunlarında FPS anlık değiştiği için.