SteelSeries Glow Up oyun için yeterli mi?

503077

Decapat
Merhaba, 2 gün önce SteelSeries Glow Up oyuncu ekipman setini aldım. Kulaklığım Arctis 1 yalnız bir sorunum var, kulaklıkta 7.1 yok deniliyor. Bu oyunlarda sıkıntı yaratır mı? Forumda birkaç yorumda gördüğüme göre Windows'un sanal 7.1'i varmış. Bu nasıl açılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli tabii ki. Hayırlı olsun. Ek olarak; SteelSeries GG yazılımını kullanarak kulaklığa 7.1 kazandırabileceğin gibi ekolayzır ayarları da yapabilirsin. Bunu sağlayan şey SteelSeries Sonar. GG yazılımı üzerinde. Eğer Sonar sekmesi açık olarak gelmezse yazılımda, rehberi kullanarak yapabilirsin. İnceleme: SteelSeries GG - Sonar!

7.1 kullanma zaten ses kalitesini berbat yapıyor, ses kartın yoksa böyle oluyor. Yani güzele benziyor, hayırlı olsun.

7.1 kullanma zaten ses kalitesini berbat yapıyor, ses kartın yoksa böyle oluyor. Yani güzele benziyor, hayırlı olsun.
Windows'unkini bilmiyorum ama ben Arctis Prime'ı Sonar'ın Spatial Audio (eski adıyla 7.1) özelliğiyle kullanıyorum, müzik dinlerken kapatıyorum, rekabetçi oyunlar ve başka oyunlar için farklı ayarlarda kullanıyorum. Ses kalitesinde bir sorun yaşamadım işin açığı.

Öncelikle teşekkürler dost, bir sorum daha olacak. Elimde SteelSeries glow Up'dan çıkan bir Apex 3 TKL var bir de 4-5 ay önce aldığım bir Razer Black Widow V3 TKL var. Biri mekanik diğeri membran hangisini kullanmamı tercih etmeliyim?

Mekanik olan tabii ki. Black Widow daha kaliteli bir ürün. Apex 3'ün suya karşı koruması var ve kullandığın klavyenin switchlerinden daha sessiz olması mümkün fakat genel kalite anlamında Black Widow V3 daha iyi.

Teşekküeler dostum, ben sadece geceleri Apex 3'ü kullanıyorum ailem rahatsız olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…