Doğukan Eren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 260 3 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar mousepad alacağım ancak kumaş ve XXL boyutunda olmasını isityorum. Baktığım modeller arasında heavy modeli var bu model kumaş mıdır? Kumaş olan modeli nereden bulabilirim?
Arkadaşlar mousepad alacağım ancak kumaş ve XXL boyutunda olmasını isityorum. Baktığım modeller arasında heavy modeli var bu model kumaş mıdır? Kumaş olan modeli nereden bulabilirim?
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 3 Kasım 2020 #2 Evet değişik bir kumaş. Bende kullanıyordum fakat Howl olan modeline geçtim diğeri bir süre sonra yıprandı ve takılmaya başladı.
Evet değişik bir kumaş. Bende kullanıyordum fakat Howl olan modeline geçtim diğeri bir süre sonra yıprandı ve takılmaya başladı.
Doğukan Eren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 260 3 Kasım 2020 #3 Tasdelen01 dedi: Evet değişik bir kumaş. Bende kullanıyordum fakat Howl olan modeline geçtim diğeri bir süre sonra yıprandı ve takılmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Diğer modellerle nasıl bir farkı var bir sorun yaşar mıyım, garipser miyim?
Tasdelen01 dedi: Evet değişik bir kumaş. Bende kullanıyordum fakat Howl olan modeline geçtim diğeri bir süre sonra yıprandı ve takılmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Diğer modellerle nasıl bir farkı var bir sorun yaşar mıyım, garipser miyim?
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 3 Kasım 2020 #4 Doğukan Eren dedi: Diğer modellerle nasıl bir farkı var bir sorun yaşar mıyım, garipser miyim? Genişletmek için tıkla... Evet bunun kumaşı silgi gibi bir bez ile yapılıyor diye biliyorum. İlk geldiğinde garipsedim ama alışıyorsun.
Doğukan Eren dedi: Diğer modellerle nasıl bir farkı var bir sorun yaşar mıyım, garipser miyim? Genişletmek için tıkla... Evet bunun kumaşı silgi gibi bir bez ile yapılıyor diye biliyorum. İlk geldiğinde garipsedim ama alışıyorsun.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 4 Kasım 2020 #5 Kumaş ama biraz kalın bir yapısı var.