SteelSeries Hyper Beast Mousepad Nasıldır?

samaple55

Hectopat
SteelSeries Hyper Beast mousepad düşünüyorum. Kendim test ettim, beğendim. Fiyatı biraz fazla ama kendimce değer olduğunu düşünüyorum. Daha iyisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen bir mousepade o kadar ücret ödenmesini mantıklı bulmuyorum. Steelseries QcK işinizi görecektir.

Hayatta para vermeyi en gereksiz gördüğüm şeylerden biridir mousepad. Ne gerek var yani, alıp bi' tane 7-8TL'ye kullanabilirsin.

7-8 TL'ye kullanacağın mousepadlerin zemini halı gibi, pürüzlü ve mouse'un hareket kabiliyetini kısıtlayacak derecede. Bir oyuncu için 7-8 TL'lik dandik mousepadler dezavantaj yaratır. Abartırken dozunu kaçırmayalım

Soruyu soran arkadaşa gelecek olursak da mousepadin işlemesi var diye ekstradan para vermek mantıksız. SteelSeries her yönü ile harika mousepadler üretiyor.

Kendi kullandığım mousepadi öneririm: Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri

40'a 45 cm boyutunda ve 2 cm yükseklikte. İşini fazlası ile görür. Bundan önce sadece Qck olanını kullanıyordum (4 sene kullandım ve aşınma olmamıştı) ve bir süre sonra hareket alanım yetersiz gelmeye başladı. O yüzden Qck+ iyidir.

En kaliteli mousepadi de kullandım, en dandiğini de. Şu an kullandığımda 5₺’ye internetten aldığım bir model ve dokunabilseydin hissiyat olarak bir fark yaratmadığını, neden böyle söylediğimi anlardın. Mousepad için büyük paralar dökmek avantaj felan sağlamıyor, ego tatmininden fazlası da değil. Ortada dozu kaçacak bir abartma yok. Bu arada, o dezavantaj yaratır dediğin mousepad ile kulaklık bile kullanmadan, (daha önceki mesajlarımı kontrol edebilirsin, bunu çok yerde dile getiriyorum. Kulaklık kullanmaktan hoşlanmıyorum.) hoparlörden ses kasarak piyasadaki bir çok rekabetçi oyunda en yüksek rankları gördüm. Demeye çalıştığım, dezavantaj felan hikaye, özellikle dolar şu durumda, her şey ateş pahasıyken birde mousepad için tonla para dökmek gereksiz bir seviyedeki egonun tatmininden başka bir şey değildir. Benim fikrim böyle, he çok zenginsindir alırsın, bir şey diyemem. O zamanda böyle bir konu açmazsın zaten direk gider en kralını alırsın.

Kulaklık konusuna ben de katılıyorum. Hediye gelene kadar kulaküstü kulaklık kullanmıyordum. Eğer satın almam gerekse param olduğu halde dahi almam fakat mousepad konusuna gelince rahat bir zemin olması gerekiyor. Demek ki sana iyi bir mousepad çatmış Mesela şu Everest'in mousepadleri facia. Halı gibi.

Aslında şu an Qck+ mousepadini kullanıyorum. 20TL'lik mousepad ile bunun farkı bence sadece boyut farkı.

Aslında şu an Qck+ mousepadini kullanıyorum. 20TL'lik mousepad ile bunun farkı bence sadece boyut farkı.

Demek ki çakmasını kullanıyorsun. Aksi taktirde dokunma duyuların için doktordan randevu almanı önerebilirim.

Ayrıca lütfen 20 TL'lik mousepadi at da farkını analiz edelim. İnsanın eline şansen ucuz ama güzel mousepadler geçebilir ama genel olarak 20 TL'lik mousepad ile SteelSeries'in mousepadlerini kıyaslıyorsan konuya uzaksın demektir.

SteelSeries'in mousepadlerini çamaşır makinesine atıp yıkadığımı bilirim. O derece kaliteli kumaştan üretiyorlar.

Son düzenleme:
Mousepad diyip geçmeyin arkadaşlar, geçen ay bir arkadaşım aliexpressden 3 euroya mousepad sipariş edecekti sanada getirteyim güzele benziyor hemde büyük falan dedi, kabul ettim bende aldım. Almaz olaydım, bileklerimde tahriş yaptı bildiğiniz. Alerji boyutunda kızarıklıklar oldu.

"Ucuz etin yahnisi ekşi olur" diye boşuna dememişler Kimse şu marka efsanedir, bu marka dehşettir ya da bir mousepade yüzlerce lira bayılalım demiyor fakat mousepadde kullanılan kumaşın kalınlığı, cinsi, kalitesi ve varsa üzerinde kullanılan boyanın kalitesi çok önemli. Hem sağlık için hem de performans için yeri yurdu belli ürünler almak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…