yiğitbaranakyuz Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #1 Ben bu mouse almak istiyorum ama türkçe hiç bir bilgi yok. Bu mouse hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler
Ben bu mouse almak istiyorum ama türkçe hiç bir bilgi yok. Bu mouse hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler
9Tails Hectopat Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 184 Makaleler 1 24 Haziran 2015 #2 Hocam düz mantıkla hakkında pek bilgi bulamadığın, adını duymadığın mouse ve klavyelerin alınmaya değer olmadığını çıkarabilirsin. Bende aynı şekilde pek bir şey bulamadım. Büyük ihtimalle eski olduğu için bulunması da zor olur. Son düzenleme: 25 Haziran 2015
Hocam düz mantıkla hakkında pek bilgi bulamadığın, adını duymadığın mouse ve klavyelerin alınmaya değer olmadığını çıkarabilirsin. Bende aynı şekilde pek bir şey bulamadım. Büyük ihtimalle eski olduğu için bulunması da zor olur.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 25 Haziran 2015 #3 Alınmaya değer olmamak ? SteelSeries mi ? Güldürdünüz. Biraz İngilizce ile bilgi bulabilirsiniz. Amazon.com: SteelSeries Ikari High Performance Laser Gaming Mouse (Black): Electronics Programlanabilir makro tuşları Sürücüsüz tak ve oyna Basınç noktaları sürtünmeyi azaltır SteelSeries ExactSens teknolojisi Steelseries FreeMove teknolokisi Az/çok CPI göstergeri Ayarlanabilir CPI ayarları. Saniyede 40.000 numune (numune derken kastedilen şeyi anlayınız.)
Alınmaya değer olmamak ? SteelSeries mi ? Güldürdünüz. Biraz İngilizce ile bilgi bulabilirsiniz. Amazon.com: SteelSeries Ikari High Performance Laser Gaming Mouse (Black): Electronics Programlanabilir makro tuşları Sürücüsüz tak ve oyna Basınç noktaları sürtünmeyi azaltır SteelSeries ExactSens teknolojisi Steelseries FreeMove teknolokisi Az/çok CPI göstergeri Ayarlanabilir CPI ayarları. Saniyede 40.000 numune (numune derken kastedilen şeyi anlayınız.)
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #4 Ürün artık üretilmiyor. Laser olması bana göre dezavantaj ve laser sensörü pek yeni değil. Kısacası almanız zor satıcı yok zaten.
Ürün artık üretilmiyor. Laser olması bana göre dezavantaj ve laser sensörü pek yeni değil. Kısacası almanız zor satıcı yok zaten.
yiğitbaranakyuz Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #5 Sociologist dedi: Ürün artık üretilmiyor. Laser olması bana göre dezavantaj ve laser sensörü pek yeni değil. Kısacası almanız zor satıcı yok zaten. Genişletmek için tıkla... Alacağım model optik mouse.
Sociologist dedi: Ürün artık üretilmiyor. Laser olması bana göre dezavantaj ve laser sensörü pek yeni değil. Kısacası almanız zor satıcı yok zaten. Genişletmek için tıkla... Alacağım model optik mouse.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #6 Onu bulmanız daha zor sanırım. Almaya değmez bulsan bile. Rival al daha iyi sensörü var.