Selam, bundan yaklaşık 6 ay önce SteelSeries Rival 3 Wireless mouse almıştım. Artık bu zamanlarda yaşatmadığı sorun kalmadı. İlk zamanlar çok iyiydi ama şuansa cidden mahvoldu. Orta tekerleği bozulmaya başladı bile ve aşırı pil tüketimi var ama niyeyse bu fareyi çok öven oldu. Sizce Rival 3 kablolu mu almalıyım aynı markanın yoksa SteelSeries'in başka kablolu farelerine mı bakmalıyım? Açıkçası kablosuz çok bakmayı düşünmüyorum bu yaşadığım sorunlardan ötürü kablosuz alınca işe pil ömrü de giriyor ancak hiç belirtilen süreyi vaadetemiyor ne yazık ki. 400 saatlik olan mouse en fazla 4 Gün gidiyor. Şarj etmek lazım ve orta tekerlek sorunu çıktı bir de yetmiyormuş gibi. Cidden çıldırmak üzereyim yardım edin.
Rival 3 çok iyi bir fare(ydi). Bir dönem ben dahil herkes öneriyordu ve kimsenin sıkıntı yaşadığını görmedim ama son birkaç aydır neredeyse herkes sorun yaşıyor. Sanırım sonradan üretimde sorun oldu. Şu anda Rival 3 ile alakalı hiçbir ürünü almanı tavsiye etmem.
Kanka kablolu Razer bak en iyisi 1 yıldır kullanıyorum tık yok Viper Mini öneririm fazlasına gerek yok eğer benim bütçem var dersen deatheadder V2 bak.
Rival 3 çok iyi bir fare(ydi). Bir dönem ben dahil herkes öneriyordu ve kimsenin sıkıntı yaşadığını görmedim ama son birkaç aydır neredeyse herkes sorun yaşıyor. Sanırım sonradan üretimde sorun oldu. Şu anda Rival 3 ile alakalı hiçbir ürünü almanı tavsiye etmem
Rival 3 çok iyi bir fare(ydi). Bir dönem ben dahil herkes öneriyordu ve kimsenin sıkıntı yaşadığını görmedim ama son birkaç aydır neredeyse herkes sorun yaşıyor. Sanırım sonradan üretimde sorun oldu. Şu anda Rival 3 ile alakalı hiçbir ürünü almanı tavsiye etmem.
EfoWars öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim dostum her yerdesin bu arada Razer DeathAdder V2 baktım genel olarak iyi olduğu söyleniyor ve kablosu neredeyse hiç hissedilmiyormuş tuş ömrünün de oldukça fazla olduğu söyleniyormuş doğrusu hayatımda hiç Razer fare kullanmadım önerin o mudur?
Efowars öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim dostum her yerdesin bu arada Razer DeathAdder V2 baktım genel olarak iyi olduğu söyleniyor ve kablosu neredeyse hiç hissedilmiyormuş tuş ömrünün de oldukça fazla olduğu söyleniyormuş doğrusu hayatımda hiç Razer fare kullanmadım önerin o mudur?
Genel olarak kalite F/P konusunda önerilen bir fare. Pek bilgim yok ama şikayeti olanı daha görmedim. Şahsen Razer'ın en iyi ürettiği şey mouse ardından klavyedir.