Baki. Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #1 Dün steelseries kinzu v3 fare aldım, alttaki ışık yanmıyor ama fare sorunsuz çalışıyor. İleride sorun olur mu değiştirmem gerekir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2015
Dün steelseries kinzu v3 fare aldım, alttaki ışık yanmıyor ama fare sorunsuz çalışıyor. İleride sorun olur mu değiştirmem gerekir mi ?
th3game Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2015 #2 Faturası ile aldığın yere götür değiştir
Oğul Deniz Arı Megapat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 375 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2015 #3 SteelSeries in uygulamasını indirmelisiniz. Işıklar ancak bu şekilde kontrol edilebilir.
th3game Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2015 #4 Oğul Deniz Arı dedi: SteelSeries in uygulamasını indirmelisiniz. Işıklar ancak bu şekilde kontrol edilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocamız doğru söylüyor uygulaması varsa o şekil çalışıyor olabilir
Oğul Deniz Arı dedi: SteelSeries in uygulamasını indirmelisiniz. Işıklar ancak bu şekilde kontrol edilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocamız doğru söylüyor uygulaması varsa o şekil çalışıyor olabilir
Baki. Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #5 Uygulamasın da yok ışık açma .
Oğul Deniz Arı Megapat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 375 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2015 #6 Baki. dedi: Uygulamasın da yok ışık açma . Genişletmek için tıkla... Ben kulaklığımın ışığını o şekilde kontrol ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2015
Baki. dedi: Uygulamasın da yok ışık açma . Genişletmek için tıkla... Ben kulaklığımın ışığını o şekilde kontrol ediyorum.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #7 Kinzu V3'te ışık olmadığından olma ihtimali sence ne kadar ? Neyse işin şakasını bırakalım. Aldığınız yere gönderin derim. Sensör çalışıyor fakat ışığı yanmıyor ilginç.
Kinzu V3'te ışık olmadığından olma ihtimali sence ne kadar ? Neyse işin şakasını bırakalım. Aldığınız yere gönderin derim. Sensör çalışıyor fakat ışığı yanmıyor ilginç.