SteelSeries Kinzu v3 Gaming Mouse ve QcK Mousepad incelemeleri

@50050 Bro uzun süredir counter striker serisini oynuyorum. Şimdide haliyle csgo oyuncusuyum. a4tech x7 xl-760h kullanıyordum. İncelemesini yaptığın Steelseries kinzu v3 mouse ve SS qck Mass mouse padi aldım. ikisini beraber akşam kullanma fırsatım olacak. SS kalitesinde bir mousepad ile oynarken sorun yaşadım. Sağa sola dönüşlerde mouse boşluk veriyor gibiydi. Kinzu v3 testlerini izlediğimde çoğunda lazer ışığı yanıyor ve mousepad'e yansıyor bende içerde yandığını görüyorum fakat incelemeri yapılan v3ler gibi pade yansımıyor. Senin kinzu da durum nedir ? Steamden ekleyip görüşebilir miyiz ?

Steam Community :: spodermanJESUSXD[A]

Ekleyebilirsin.

Kardeşim 3 gün önce bende Kinzu V3 siparişi verdim, bugün elime ulaştı. Engine 3 ile DPI ayarlarına baktım 250, 500, 1000 diye gidiyor. 400-800 DPI ayarı yok mu?

Kardeşim 3 gün önce bende Kinzu V3 siparişi verdim, bugün elime ulaştı. Engine 3 ile DPI ayarlarına baktım 250, 500, 1000 diye gidiyor. 400-800 DPI ayarı yok mu?
Onu başka bir programla değiştirebiliyorsun, ama DPI'yi 500 yapıp oyundaki hassasiyetini 4'e bölüp 5'le çarparsan da olur.

Hüzünlendim 91 TL şaka gibi ya elveda v3 lens'in sinirimi çok bozmuştu. Hoşgeldin rival 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…