Merhaba arkadaşlar, 150TL'lik bütçem var. 50 TL'sine Logitech G240 mousepad almayı düşünüyorum. 100 TL'ye kadar da Gaming mouse almayı düşünüyorum. Makro benim için önemli değil, FPS oyunlarını daha ağırlıklı oynuyorum ve düşük DPI ile oynuyorum. Aklımda 2 mouse var sizce hangisi?
Düşük DPI ile oynuyorsanız 50 TL'ye Logi Mousepad alacağınıza 60 TL falan verip Razer Goliathus Speed Mousepad alın. Yerinizde olsam yalnızca Mouse alırdım. Bir süre sonra da Mousepad.
Ben csgo oyuncusuyum.Başka oyun oynamıyorum.İlk mouseum A4 tech bloody v3'tü ve çok memnundum.Beni MGE ye kadar taşıdı saolsun.Kaç kere yumruk attım düşürdüm bilemem hala taş gibi. Neyse...Sonra kinzu v3 aldım ve sonuç hüsran.Nedenine gelirsek v3,yani eski mouse um 120-130 gr civarında ve çok büyüktü,kinzu ise 70 gr. ve çok ufaktı.Bende kullanamadım ve sattım.Şimdi amazondan aldığım Logitech G303 kullanıyorum ve mouse aşığım.Hayatımda tıkladığım en iyi mouse tıkına sahip.Yaklaşık kargoyla beraber 140 TL(45$) ye aldım.
Sana tavsiyem Logitech g302 alman.G303 le farkı kablosu ve tabikide sensörü.G302 de Moba mouse u yazdığına bakma o sadece pazarlama hilesidir.Adamlar içinde G402 nin sensörünü koymuş(AM010).İkisindede aynı sensör var.Ne ironidir ki biri FPS mouse u biri MOBA .Ayrıca sol ve sağ click inde yaylı sistem var ve tıklarken çok güzel his veriyor.Kalitesiz diyenler olucaktır bizzat kullandım çok kaliteli.Razerın 250 TLlik mouse larıyla kıyaslayanlar falanda olucak boşver onları sen.
Not:Ellerin büyükse G402 veya Abyssus almalısın G302 küçük gelicektir.
Not2:Mouse pad olarakta yüzeyi siyah bi mouse pad almalısın.Desenli mousepadlerden uzak dur ve kumaş yüzey almalısın.
elim valla küçük yani uzun da değil v3 almayı düşünüyorum bugün gidicem ama youtube tarzı yerlerde v3 hakkında kötü yorumlar aldım . ama bütçem kısıtlı yani 200 220 tl bi bütçe var mouse artı mousepad alıcam çünkü..
dostum steelseries rival optical mouse aldım. mouse padde medium aldım steelseriesn memnunum yalnız şöyle bi problem oldu cs go da sıçramam orta whellde benim aşağaı itince ateş ederken falan kend kendine sıçradı yarın değiştiricem mouseu bakalım onun dışında çok memnunum terletmyor ele tam oturuyor falan iyi baya