frostium
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: MSI SUPRIM X 24G RTX 3090
İşlemci: İntel Core İ7-14700KF
- Meslek
- Random
2024 yılında satın aldığım SteelSeries Apex Pro TKL klavyenin "b" tuşundaki mavi LED bozuldu. Ürünü satıcıya ilettim ve iki hafta sonra tekrar aradığımda, stokta olmadığını ve iki hafta sonra tekrar arayıp stok durumu hakkında bilgi alabileceğimi söylediler. Ayrıca, istersem ücret iadesi yapabileceklerini belirttiler. Ancak şimdi düşününce, iki hafta daha bekleyip stok yenilenmezse boşuna zaman kaybetmiş olacağım. Klavyeyi aldığımda fatura bilgilerine göre 4.499 TL ödemiştim, ancak şu an benzer ürünler satış sitelerinde yaklaşık 8.000 TL'ye satılıyor. Ücret iadesini kabul edersem ve aynı klavyeyi yeniden almak istersem, cebimden binlerce lira daha çıkması gerekecek. Bu nedenle, satıcıdan bugünkü fiyat üzerinden iade ya da daha iyi bir alternatif talep edeceğim. Eğer kabul etmezlerse, tüketici hakem heyetine başvurup kazanma şansım olup olmadığını merak ediyorum. Daha önce Samsung'a karşı tüketici hakem heyetine başvurup kazanmıştım, ancak bu durum biraz farklı olduğu için danışma ihtiyacı hissettim.
Son düzenleyen: Moderatör: