Klavye mouse bilmem ama ekstra bir mikrofon kullanamayacaksanız kulaklığını kesinlikle tavsiye etmem ses sürekli yankı yapacak Discord vs. kullanıyorsanız izlediğiniz video dinlediğiniz müzik sesleri karşıya gidecek tecrübe ile sabit 3 farklı modelini kullandım.
Varsayımsal olarak klavye yerine Aula F75 alınabilir
Mouse yerine VXE R1 Pro alınabilir
Kulaklık hakkında pek bir şey diyemeceyeceğim son zamanlardaki fiyatları bilmiyorum.
Hocam şimdi şöyle yani bence alınır fakat o kadar para verilmesi gerektiğini düşünmüyorum, illahaki forumdaki arkadaşlar ondan daha ucuz fiyatlara daha iyilerini önerisini yapacaktır.
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.
Arctis Nova 3 kullanıcısıyım, ilk defa bu markayı tercih ettim ve gayet memnunum. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum mikrofonu da gayet yeterli. Kendine ait aplikasyonu(SteelSeries GG) ile ayarlamalarımı yapabiliyorum, tavsiye ederim.
Ben Tusq kulak içi kulaklığını kullanıyorum aman aman bi kulaklık değil bence malzeme kalitesi bakımından ama kulaklığı Hyper x cloud 2 ses kartına taktım daha verimli oldu 2 yıldır kullanıyorum fakat kulaklık lastikleri artık yuvada durmaz oldu. Sağolsunlar ürünün yanında 2 tane yedek gönderdikleri için boyutları farklı olsa da değiştirdim iki de bir kulağımdan düşüyordu. Bu sorunuda böyle çözdüm 1 yıl daha kullanırım herhalde. Almanızı önermem. 2000 TL'yi ona verene kadar daha iyi kulaklık illaki bulursunuz. Sevgiler , saygılarla.