SteelSeries klavye, mouse ve kulaklıklar nasıldır?

İbrahim.m

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:Gıgabyte H610M K DDR4
İşlemci: İ5 12400F
Ekran Kartı: Zotac RTX 4060
Ram:Lexar Thor 8X8
Ssd:Crucial P3 Plus
Klavye, mouse ve kuluklık alacağım. Birkaç modele baktım fakat kimisi güzel diyor kimisi kötü almayın diyor. En doğrusu sizlere sormak.
Klavye: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-apex-3-tkl-turkce-rgb-gaming-klavye.html
Mouse: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-rival-3-gen-2-18000-dpi-gaming-mouse-siyah.html
Kulaklık:

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye mouse bilmem ama ekstra bir mikrofon kullanamayacaksanız kulaklığını kesinlikle tavsiye etmem ses sürekli yankı yapacak Discord vs. kullanıyorsanız izlediğiniz video dinlediğiniz müzik sesleri karşıya gidecek tecrübe ile sabit 3 farklı modelini kullandım.

Alınmaz. Artık hepsi eskidi

Varsayımsal olarak klavye yerine Aula F75 alınabilir
Mouse yerine VXE R1 Pro alınabilir
Kulaklık hakkında pek bir şey diyemeceyeceğim son zamanlardaki fiyatları bilmiyorum.

Hocam şimdi şöyle yani bence alınır fakat o kadar para verilmesi gerektiğini düşünmüyorum, illahaki forumdaki arkadaşlar ondan daha ucuz fiyatlara daha iyilerini önerisini yapacaktır.

Onlar yerine bunlar en mantıklısı olur;

Arctis Nova 3 kullanıcısıyım, ilk defa bu markayı tercih ettim ve gayet memnunum. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum mikrofonu da gayet yeterli. Kendine ait aplikasyonu(SteelSeries GG) ile ayarlamalarımı yapabiliyorum, tavsiye ederim.

SS Rival 5 kullanıyorum, çok memnunum.

Kulaklıkta: Nova Pro ve Nova Pro Wireless
Klavyede: Apex pro tkl

Bu iki ürün harici hiç bir ürünü yaramaz. bence farklı markalara yönelmelisiniz. Kulaklık için Nova serisi alabiliyorsanız kesinlikle tavsiye ederim

Apex 3 TKL kullanıyorum memnunum.
2020 yılında aldığım Arctis 1 Wireless 5'i sene kullandım.

Ben Tusq kulak içi kulaklığını kullanıyorum aman aman bi kulaklık değil bence malzeme kalitesi bakımından ama kulaklığı Hyper x cloud 2 ses kartına taktım daha verimli oldu 2 yıldır kullanıyorum fakat kulaklık lastikleri artık yuvada durmaz oldu. Sağolsunlar ürünün yanında 2 tane yedek gönderdikleri için boyutları farklı olsa da değiştirdim iki de bir kulağımdan düşüyordu. Bu sorunuda böyle çözdüm 1 yıl daha kullanırım herhalde. Almanızı önermem. 2000 TL'yi ona verene kadar daha iyi kulaklık illaki bulursunuz. Sevgiler , saygılarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…